Διαφήμιση

H Scythe κυκλοφορεί τη Mugen MAX: Μία νέα High-End CPU ψύκτρα

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H Scythe κυκλοφορεί τη Mugen MAX: Μία νέα High-End CPU ψύκτρα

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/h-scythe-kykloforei-ti-mugen-max-mia-136658.html']
   Η γιαπωνέζικη εταιρία Scythe πρωτοπόρησε στο παρελθόν στην αγορά με την πρώτη της ψύκτρα για επεξεργαστές, την Mugen. Οι ειδικοί στην ψύξη παρουσιάζουν τη νέα Mugen MAX, για χρήστες που ψάχνουν τη μέγιστη απόδοση στο σύστημά τους αφού έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις όπως ο επανασχεδιασμός της ψύκτρας για αύξηση της απόδοσης και η μετακίνηση τη βάσης για αυξημένη συμβατότητα με μνήμες RAM που έχουν μεγάλες ψύκτρες.

   Αφού παρουσίασε μερικά μικρά μοντέλα, η Scythe τώρα παρουσιάζει τη Mugen MAX με αυξημένες επιδόσεις λόγω μιας νέας σχεδίασης που συμπεριλαμβάνει έξι χάλκινα heatpipes και προορίζεται για χρήστες που ψάχνουν τη μέγιστη απόδοση στο σύστημά τους. Έχουν γίνει αρκετές βελτιώσεις όπως ο επανασχεδιασμός της ψύκτρας για αύξηση της απόδοσης και η μετακίνηση της βάσης για αυξημένη συμβατότητα με μνήμες RAM που έχουν μεγάλες ψύκτρες. Έχει χαμηλό βάρος, μόνο 720 gr με διαστάσεις 145 x 86 x 161 mm χωρίς τον ανεμιστήρα, λίγο περισσότερο από τη Mugen 4. Η Scythe εφάρμοσε τη δοκιμασμένη "τρισδιάστατη ροή αέρα", η οποία οφείλεται στα ειδικά σχεδιασμένα fins με απόσταση μεταξύ τους 2.6 mm με αποτέλεσμα να μειώνεται η αντίσταση της ροής του αέρα και να αυξάνεται η απόδοση σε χαμηλές στροφές του ανεμιστήρα.

   Η ψύκτρα συνοδεύεται με ένα ανεμιστήρα 140 mm της σειράς Glide Stream με ρυθμιζόμενες στροφές από 500 μέχρι 1.300 το λεπτό και μεταφέρει από 63,5 μέχρι 165,1 m³/h όγκου αέρα. Έτσι μπορεί να δουλέψει στα 13 dBA τα οποία δεν ακούγονται καθόλου μέχρι τα 30,7 dBA στη μέγιστη απόδοσή του. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα προσθήκης και δεύτερου ανεμιστήρα για μία push-pull διάταξη. Η νέα ψύκτρα επίσης διαθέτει το αξιόπιστο σύστημα τοποθέτησης Hyper Precision Mounting System“ (H.P.M.S.) που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν την ψύκτρα χωρίς να χρειάζεται να βγάλουν πρώτα την μητρική.

   Η νέα Mugen MAX υποστηρίζει τα τελευταία Intel sockets, όπως τα LGA775, LGA 1150, LGA 1155, LGA 1156, συμπεριλαμβανομένων και τα LGA 1366 και LGA 2011. Η λίστα συμβατότητας με τα AMD sockets περιλαμβάνει τα AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1 και FM2. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται όλα τα εξαρτήματα για την τοποθέτηση, ένα εργαλείο, εγχειρίδιο, και θερμική πάστα.
   Η Scythe Mugen MAX (SCMGD-1000) είναι διαθέσιμη από αυτή τη εβδομάδα με προτεινόμενη τιμή τα 36,00 EUR χωρίς φπα.   [/feedquote]