Διαφήμιση

Πρώτες εικόνες από την GTX 880;

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Πρώτες εικόνες από την GTX 880;

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/protes-eikones-apo-tin-gtx-880-a-136653.html']
   Nvidia Logo
   Εικόνες από μια κάρτα η οποία πιθανολογείται ότι είναι engineering sample (ES) μιας GTX 880 δημοσίευσε το Κινέζικο site GamerSky.

   Με βάση αυτές τις φωτογραφίες η GPU έχει κωδικό 1421Α1, το οποίο σημαίνει ότι έχει κατασκευαστεί την 21η βδομάδα αυτής της χρονιάς. Δεν είναι σίγουρο πάντως αν πρόκειται για το GM204 ή το μεγάλο GM210. Με βάση το GamerSky πρόκειται για το GΜ210 το οποίο όμως αναμένεται το δεύτερο μισό του 2015.

   Όσον αφορά την μνήμη το ES φαίνεται να διαθέτει 8GB RAM. Έχουν χρησιμοποιηθεί 16 modules SKHynix H5GQ4H24MFR του 0.5GB, 8 μπροστά και 8 στο πίσω μέρος του PCB, τα οποία λειτουργούν στην ταχύτητα των 7GHz. Αρχικά πάντως αναμένεται οι κάρτες που θα κυκλοφορήσουν με το GTX 880 να έχουν 4GB RAM, με τις εκδόσεις των 8GB να ακολουθούν αργότερα. Η κάρτα δεν αποκλείεται να χρησιμοποιεί 256 bit data bus σε αντίθεση με το 384bit data bus της GTX 780.

   Άλλο σημαντικό στοιχείο είναι ότι διατηρούνται και στην καινούρια γενιά τα SLI bridges. Με λίγα λόγια η Nvidia δεν ακολουθεί το παράδειγμα της AMD με το XDMA Crossfire.

   Αίσθηση κάνει και η παρουσία τριών power connectors, 2 6pin και ενός 8pin, δεδομένου του εξαιρετικού power efficiency της Maxwell αρχιτεκτονικής που είδαμε ήδη στις GTX 750 και GTX 750Ti. Η παρουσία αυτών των τριών power connectors ουσιαστικά υποδηλώνει μια κάρτα που θα μπορούσε να απαιτεί μέχρι και 375W. Το πιθανότερο όμως είναι αυτό να είναι μια ιδιαιτερότητα του εν λόγω ES και οι κάρτες που θα φτάσουν στα ράφια των καταστημάτων να έχουν πολύ μικρότερες απαιτήσεις, ίσως κοντά στα 200W.

   Τέλος, όσον αφορά το κομμάτι της φωτογραφίας που είναι κρυμμένο με χρήση ψηφιακής επεξεργασίας δεν είναι γνωστό τι μπορεί να καλύπτει. Μπορεί να είναι απλά ανεμιστήρες που να ψύχουν τα κυκλώματα τροφοδοσίας της κάρτας. Κάποιες εικασίες πάντως μιλάνε ακόμα και για ARM cores.

   Πηγή:VideoCardz
   [/feedquote]