Διαφήμιση

Φήμη: Μελλοντικές αναβαθμίσεις firmware στα smartphones της HTC

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Tρέχουσα ενημέρωση 20.5.228 (25/05/2020 16:45)

  Έγινε η διανομή των νέων 20.5.22 ROM για τις 28 συνολικά συσκευές...

  - Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις στα Mi 10, Mi 10 10Pro και Redmi K30 Pro και να γίνει η αναβάθμισή του με νεώτερους driver της Qualcomm, οι διανομές των ROM για τις παραπάνω συσκευές, από σήμερα αναστέλλονται για τρεις εβδομάδες περίπου. Οι Stable εκδόσεις των συσκευών δεν επηρεάζονται.

  - Επειδή τα Redmi Note8 και Xiaomi CC9e αναβαθμίζονται σε Android 10, οι ROM για αυτές τις συσκευές αναβάλλονται για αυτή την εβδομάδα.

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Φήμη: Μελλοντικές αναβαθμίσεις firmware στα smartphones της HTC

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/fimi-mellontikes-anavathmiseis-firmware-sta-smartphones-tis-136524.html']
   Ο LlabTooFeR έδωσε στην δημοσιότητα ένα προσχέδιο της HTC σχετικό με τις αναβαθμίσεις firmware των συσκευών της.

   Πιο συγκεκριμένα η έκδοση 4.4.4 KitKat του Android θα διατεθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού σε όλες σχεδόν τις συσκευές της σειράς smartphone One (One, One mini, One E8, One mini2 και One M8). Αξιοσημείωτο είναι το ότι δεν γίνεται λόγος για αναβάθμιση του dual-sim One M7, ενώ τo HTC One mini θα λάβει το HTC Sense v6.0 μέχρι το τέλος Ιουλίου.

   Ακόμα το Andoid L που ανακοινώθηκε πρόσφατα, βρίσκεται σε δοκιμή για μια πληθώρα συσκευών της HTC όπως τα One M8, One M8 GPE, One M8 Dual SIM, One mini 2, One E8, One, One GPE, One Dual SIM, One Max, One mini, Butterfly S, Desire 816 αλλά και Desire 610. Η ανακοίνωση των συμβατών με Android L συσκευών αναμένεται το φθινόπωρο και μαζί θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες όπου θα γίνουν τα firmware updates.


   To GSMArena επισημαίνει ότι ο LlabTooFeR κατά το παρελθόν έχει επαληθευτεί αρκετές φορές.

   πηγή GSMArena.com
   [/feedquote]
  • Διαφήμιση