Διαφήμιση

Το Start Menu μπορεί να έρθει με τα Windows 8.1 Update 3

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το Start Menu μπορεί να έρθει με τα Windows 8.1 Update 3

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-start-menu-mporei-na-erthei-me-136512.html']
   Ο Terry Myerson της Microsoft αποκάλυψε ότι το αγαπημένο Start Menu θα επιστρέψει στα Windows στο άμεσο μέλλον χωρίς να ορίζει όμως μια ακριβή ημερομηνία. Αρχικά είχε ειπωθεί ότι θα έρθει με το Windows 8.1 Update 2. Τώρα πηγές αναφέρουν ότι το Start Menu δεν θα κάνει την εμφάνισή του παρά μόνο με την κυκλοφορία του Windows 8.1 Update 3 την άνοιξη του 2015.

   Άλλες πηγές αναφέρουν ότι το Windows 8.1 Update 3 θα βγει την άνοιξη του 2015, μαζί με τα Windows 9 "Threshold" αναμένονται να κυκλοφορήσουν. Μήπως αυτό σημαίνει ότι θα καθυστερήσει η κυκλοφορία των Windows 9; Νέες πληροφορίες υποδεικνύουν πιθανή κυκλοφορία του Windows 8.1 Update 3 τον Απρίλιο και των Windows 9 τον Ιούνιο.

   Ο γνωστός WZOR, που διαρρέει συνήθως νέα σχετικά με τα windows, αναφέρει ότι το Windows 8.1 Update 2 θα είναι δωρεάν για τους χρήστες των Windows 8.1 Update 1, και θα πωληθεί στους υπόλοιπους πελάτες της Microsofoft σε μία "προσιτή τιμή". Το ίδιο θα ισχύει και για τα Windows 9: όσοι θα έχουν αναβαθμίσει σε Update 3 θα λάβουν το νέο λειτουργικό σύστημα δωρεάν. Αυτό ακούγεται λίγο άτοπο, μιας και η Microsfoft, πούλησε τα Windows 8 στους χρήστες των Windows 7 στη τιμή των $40, όταν είχαν πρωτοβγεί. Τώρα με τον όρο δωρεάν καταλαβαίνουμε ότι η εταιρία θέλει όλοι να είναι στην τελευταία έκδοση.

   Σε μία ξεχωριστή αναφορά στα EightForums, ο χρήστης "Indianatone" τηλεφώνησε στη Microsoft για ένα θέμα ενεργοποίησης αλλά ρώτησε και για τα windows 9 και του είπαν ότι θα κυκλοφορήσουν σε περίπου ένα χρόνο. Ο ίδιος αντιπρόσωπος της Microsoft ανάφερε ότι το τμήμα υποστήριξης πελατών εκπαιδεύεται για τα Windows 8.1 Update 2, τα οποία θα κυκλοφορήσουν το Αύγουστο ή το Σεπτέμβριο μέσω του Windows Store και θα είναι 3 GB όπως το Update 1.

   O WZOR ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι η Microsoft σχεδιάζει ένα μεγάλο εσωτερικό event για αυτή την εβδομάδα για να συζητήσει τα γενικότερα σχέδια για τα windows. Το Update 2 αναμένεται να πάρει την ένδειξη RTM στη διάρκεια αυτού του event και θα διανεμηθεί σε όποιους υπαλλήλους θέλουν να το δοκιμάσουν. Αυτό επίσης θα βοηθήσει τη Microsoft να βρει ποιοι διαρρέουν το λογισμικό της.   Πηγή: guru3d
   [/feedquote]