Διαφήμιση

H Google ανακοινώνει το Android TV

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H Google ανακοινώνει το Android TV

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/h-google-anakoinonei-to-android-tv-136409.html']
   google Logo
   Η Google ανακοίνωσε το Android TV το οποίο και αποτελεί την απάντηση της εταιρίας στα Apple TV και Amazon Fire TV. Βασισμένο στην android πλατφόρμα, η Google οραματίζεται να φέρει το πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα κινητών στο κόσμο στο σαλόνι μας με τη μορφή ενός set-top box. Πιο συγκεκριμένα, εχθές το βράδυ η εταιρία περιέγραψε το Android TV ως ένα προϊόν που "φέρνει την εισαγωγή φωνητικών εντολών, την εμπειρία του χρήστη και το περιεχόμενο στην μεγαλύτερη οθόνη στο σπίτι σας"

   Η κεντρική ιδέα όλων των προϊόντων είναι η ευκολία χρήσης και αυτό μπορεί να επιτευχθεί από μια "καθαρή" διεπαφή χρήστη (User Interface). Αυτό η πλατφόρμα Android TV το έχει, αλλά υπάρχει η αίσθηση ότι η εταιρία έχει δανειστεί πολλά στοιχεία από το περιβάλλον εργασίας του Xbox One.


   Mιας και μιλάμε για χαρακτηριστικά, το Android TV μπορεί να μεταφέρει στην τηλεόρασή σας την κάμερα του κινητού σας, υποστηρίζει multiplayer παιχνίδια και παρακολούθηση των επιτευγμάτων σας μέσω του του Google Play. Επίσης, δίνει έμφαση στο τηλεοπτικό περιεχόμενο με τη βοήθεια διαφόρων εφαρμογών, όπως το Netflix, TED κ.α.

   Κλείνοντας η Google ανακοίνωσε και τους νέους συνεργάτες τις, που δεν είναι άλλοι από τις γνωστές εταιρίες Sharp, Sony, Philips και TP Vision.

   Πηγή: Nextpowerup
   [/feedquote]