Διαφήμιση

Η Raijintek ανακοίνωσε νέο κουτί με την ονομασία Arcadia

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Raijintek ανακοίνωσε νέο κουτί με την ονομασία Arcadia

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-raijintek-anakoinwse-neo-kouti-me-tin-136367.html']
   Raijintek Logo
   Η εταιρία Raijintek που πρόσφατα μας έστειλε το πρώτο της κουτί για μία παρουσίαση, το Agos, προχώρησε σήμερα σε μια νέα ανακοίνωση η οποία έχει να κάνει με ένα ακόμα κουτί. Η ονομασία του είναι Raijintek Arcadia και ανήκει στην κατηγορία των mid towers.

   To κουτί θα διατίθεται σε δύο χρωματικές εκδοχές -όπως και το Agos- οι οποίες θα είναι η λευκή και η μαύρη και θα έρχεται με έναν προεγκατεστημένο ανεμιστήρα στο πίσω μέρος 120mm, ενώ θα διαθέτει συνολικά τέσσερις θέσεις για ανεμιστήρες.

   Στο εσωτερικό θα μπορεί να φιλοξενήσει μητρικές έως και ATX form factor, δύο συσκευές στις θέσεις 5,25", συνολικά τέσσερις δίσκους 3,5" με την εγκατάσταση να είναι tool free, ψύκτρες επεξεργαστών έως 160mm σε ύψος και κάρτες γραφικών έως και 400mm σε μήκος. Στην οροφή θα μπορεί να υποδεχτεί διπλό ψυγείο, διαθέτει μία θύρα USB3.0 στο front panel του, εφτά PCI slots και οι διαστάσεις του είναι 200x455x430 mm. Τέλος, μία ακόμα έκπληξη από την Raijintek είναι η τιμή του προϊόντος το οποίο εντοπίστηκε σε γνωστό ευρωπαϊκό κατάστημα στα 29,90 ευρώ.


   Δελτίο Τύπου Raijintek
   [/feedquote]