Διαφήμιση

Χρήση ίντερνετ Ελληνικής κινητής στην αλλοδαπή.

  Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

  • Χρήση ίντερνετ Ελληνικής κινητής στην αλλοδαπή.

   Καλησπέρα και καλή βραδιά (που έλεγε και ο αθάνατος Καρράς). Θα ήθελα να ανοίξω θέμα για να βοηθηθούμε στη κακιά στιγμή. Απο τας ευρώπας έχω πάει 3 φορές μπανσκο (19-21-22) με τη πρώτη φορά να τρώω άκυρο μετά απο λίγο γιατί η cosmote μου είπε ότι πέρασα το όριο χρήσης (με πακέτο απεριόριστο αλλά ας όψεται το FUP). Το 21 κορονοϊος (ανεμβολίαστος αλλά pcr) την έβγαλα ξενοδοχείο. Το 22 είχα μεριμνήσει και αγόρασα προπληρωμένη A1. Υπάρχει άλλος τρόπος; Υπάρχει κάποια ρύθμιση στις εταιρείες ώστε να έχουμε και στο εξωτερικό τη δυνατότητα για ίντερνετ; Τώρα ετοιμάζω βαλίτσες για Ελλάδα - Αλβανία - Μαυροβούνιο - Βοσνία - Κροατία (και το αντίστροφο) και θα ήθελα τρόπους και συμβουλές γιατί το άτιμο χρειάζεται. Έχω το Zeus αλλά υπάρχει δυνατότητα και για χρήση esim (esim.me) σε ότι πέσει στο τραπέζι. Ευχαριστώ όσους κατάφεραν να διαβάσουν την ιστορία της ζωής μου.
  • Καλό ταξίδι...

   Το μόνο που ξέρω είναι προς πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την διεθνή περιαγωγή...

   Ρυθμίσεις >> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας >> Περιαγωγή δεδομένων >> Διεθνής περιαγωγή και επιλέγεις ΠΑΝΤΑ
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ευχαριστώ. Η ρύθμιση είναι ενεργή απλά δε γνωρίζω και έλεγα μήπως κάποιος απο την ομάδα ξέρει κάτι διαφορετικό. Αν μπορεί να γίνει χρήση του ίντερνετ της cosmote (και Vodafone αφού υπάρχει το φοιτητικό) εκτός Ελλάδας. Τι ισχύει σε κάθε χώρα (γιατί έχω σκοπό να αγοράσω sim στη Κροατία και έλεγα μήπως το αποφύγω).
  • Διαφήμιση
  • Καλησπερίζω. Τελευταία ημέρα στις διακοπές (Σουτομόρε) και να ενημερώσω ότι Αλβανία - Μαυροβούνιο και Βοσνία δε παίζει με τίποτα να τη βγάλει καθαρή κάποιος με τις χρεώσεις. Κροατία όλα καλά (σαν να είμαι Ελλάδα). Αγορά esim μέσω διαδικτύου με 10 γιγα (14 ευρώ) για αυτές τις χώρες και το πρόβλημα λύθηκε.