Διαφήμιση

Η Asus ενεργοποιεί το overclocking στις H97, H87, B85 και H81 μητρικές της.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Asus ενεργοποιεί το overclocking στις H97, H87, B85 και H81 μητρικές της.

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-asus-energopoiei-to-overclocking-stis-h97-136214.html']
   Η Asus ανακοίνωσε ότι οι σειρές μητρικών H97, H87, B85 και H81 θα μπορούν να κάνουν overclock τον τελευταίο επεξεργαστή της Intel, τον Intel Pentium Anniversary Edition (G3258), τον τέταρτης γενιάς Intel Core K Series ('Haswell'), και τον τέταρτης γενιάς Intel Core K Series ('Haswell Refresh'). Ο συνδιασμός του Pentium Anniversary Edition με μητρικές της εταιρείας με non-Z chipsets προσφέρει την καλύτερη επιλογή για mainstream overclocking παρέχοντας πολύ καλή σχέση τιμής και απόδοσης.

   Τα χαρακτηριστικά overclocking του επεξεργαστή Intel Pentium Anniversary Edition ,της 4ης γενιάς και της νέας 4th-γενιάς Intel Core K Series επεξεργαστών, ήταν περιορισμένα με τα Z-chipsets. Με τις ASUS H97, H87, B85 και H81 μητρικές, οι λάτρεις των υψηλών αποδόσεων θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες υπερχρονισμού αυτών των επεξεργαστών μέσω του βραβευμένου ASUS UEFI BIOS. Όταν ένας από αυτούς του επεξεργαστές τοποθετηθεί πάνω στις αντίστοιχες μητρικές, τότε οι δυνατότητες overclocking θα εντοπιστούν αυτόματα και η επιλογή για τη ρυθμίση του CPU ratio θα εμφανιστεί στο UEFI BIOS.

   Οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στις αντίστοιχες σελίδες της μητρικής τους για το σωστό BIOS. Οι τέταρτης γενιάς Intel Core K Series ('Haswell' και 'Haswell Refresh'), επεξεργαστές περιλαμβάνουν τον Core i7 4770K, Core i5 4670K, Core i7-4790K και τον i5-4690K. Η ASUS δεν υπόσχεται ότι οι επεξεργαστές που κυκλοφόρησαν μεταγενέστερα από τους παραπάνω θα υπερχρονίζονται επίσης στις ASUS H97, H87, B85 και H81 μητρικές. Οι κάτοχοι των ASUS H97 μητρικών θα μπορούν να υπερχρονίσουν μόνο το "CPU ratio" των νέων επεξεργαστών που αναφέρθηκαν παραπάνω. Επίσης η ASUS δεν εγγυάται ότι θα είναι δυνατός ο υπερχρονισμός των επεξεργαστών σε περίπτωση που η Intel αναβαθμίσει το software ή το firmware που πιθανόν να αλλάξει την λειτουργία τους.

   Πηγή: techpowerup
   [/feedquote]