Διαφήμιση

Το Grand Theft Auto V έρχεται το φθινόπωρο σε PS4, Xbox One και PC

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 27/05/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.5.25 ROM για 19 συσκευές. Οι υπόλοιπες ROM θα παραδοθούν σταδιακά.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το Grand Theft Auto V έρχεται το φθινόπωρο σε PS4, Xbox One και PC

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-grand-theft-auto-v-erxetai-to-135988.html']
   Mε σημερινή ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, η Rockstar Games ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Grand Theft Auto V σε PS4, Xbox One και PC. Το GTA V θα μπορεί να εκμεταλλεύεται όλη την ισχύ και στις τρεις πλατφόρμες, με βελτιώσεις στα γραφικά και εκπληκτικά επίπεδα λεπτομέρειας. Αυξημένες draw distances, πιο λεπτομερείς υφές, πιο πυκνή κίνηση στους δρόμους και εμπλουτισμένες αναλύσεις θα δώσουν νέα ζωή στις πόλεις, τις ερήμους και τους ωκεανούς της Νότιας Καλιφόρνια όπως την φαντάστηκε εκ νέου η Rockstar.

   Αλλάξτε μεταξύ του Michael, του Trevor και του Franklin καθώς επιδίδονται σε πολυάριθμες ληστείες στο Los Santos και στο Blaine County, στη μεγαλύτερη, βαθύτερη και πλουσιότερη εφαρμογή του "open world" με βελτιώσεις στην άγρια φύση, στα καιρικά φαινόμενα, και στις ζημιές που προκαλούνται στον εικονικό κόσμο.

   Η νέα έκδοση του παιχνιδιού θα επεκταθεί και στο Grand Theft Auto Online, σε ένα συνεχώς μεταλλασσόμενο κόσμο. Σκαρφάλωσε στα ανώτερα κλιμάκια των εγκληματιών κάνοντας "δουλειές" για μετρητά, αγοράζοντας ακίνητα και αναβαθμίσεις για το ήρωά σου, ή δημιούργησε το δικό σου περιεχόμενο το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με την Grand Theft Auto κοινότητα.

   Όλο το νέο περιεχόμενο και ο τρόπος παιχνιδιού από την έναρξη του Grand Theft Auto Online, συμπεριλαμβανομένων και των νέων "δουλειών", ενός νέου οπλοστασίου, νέων οχημάτων, ακινήτων και οι εξατομικεύσεις των παιχτών, θα είναι επίσης διαθέσιμα στην νέα έκδοση για PS4, Xbox One και PC. Οι χρήστες της Online έκδοσης θα έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν τον χαρακτήρα του και την πρόοδό τους στη νέα έκδοση στην οποία επίσης περιλαμβάνεται και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας video σχεδιασμένος για την δημιουργία ταινιών.

   Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην συνέντευξη τύπου της Sony στην Ε3.
   Πηγή: rockstargames
   [/feedquote]