Διαφήμιση

Πρόσφατη δραστηριότητα

  • Αποδοχή

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Πρόσφατη δραστηριότητα

   Στο forum υπάρχει Tab "πρόσφατη δραστηριότητα" που περιλαμβάνει τα 5 τελευταία μηνύματα που προστέθηκαν στο forum. Υπάρχει η δυνατότητα να γίνει "κουμπί" με το όνομα "πρόσφατη δραστηριότητα" για να μπορούμε να βλέπουμε με χρονολογική σειρά πολύ περισσότερα απο τα μόλις 5 τελευταία μηνύματα?
  • Εγώ προσωπικά επιλέγω forum και από την κάτω μπάρα επιλέγω αδιάβαστα μηνύματα. Αφού διαβάσω όσα με ενδιαφέρουν μετά τσεκάρω στην ίδια μπάρα δεξιά, που επέλεξα πριν τα αδιάβαστα, το εικονίδιο ν που τα τσεκάρει όλα τα μηνύματα του forum ως διαβασμένα. Έτσι όλα τα νέα μηνύματα από εκεί και μετά εντοπίζονται εύκολα

   Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
   Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
   ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Ο/H GR_Macedon έγραψε:

   Εγώ προσωπικά επιλέγω forum και από την κάτω μπάρα επιλέγω αδιάβαστα μηνύματα. Αφού διαβάσω όσα με ενδιαφέρουν μετά τσεκάρω στην ίδια μπάρα δεξιά, που επέλεξα πριν τα αδιάβαστα, το εικονίδιο ν που τα τσεκάρει όλα τα μηνύματα του forum ως διαβασμένα. Έτσι όλα τα νέα μηνύματα από εκεί και μετά εντοπίζονται εύκολα

   Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk


   Ακριβώς ΕΤΣΙ το κάνω μέχρι τώρα, ωστόσο συχνά θέλω να επανέλθω σε ένα μήνυμα που είναι postαρισμένο, ας πούμε 4-5 ώρες πριν ή ίσως και χθεσινό και δεν θυμάμαι ακριβώς που είναι, εάν είχα την δυνατότητα να κοιτάξω κάμποσα μηνύματα πίσω, θα το έβρισκα πιό εύκολα... αυτό είναι όλο! ?( :)
  • Διαφήμιση
  • Μια επιλογή που θα έβγαζε τα μη διαβασμένα με έντονα και τα διαβασμένα με κανονικά, καλά θα ήταν. Όπως το timeline στο Tapatalk.

   Sent from my MI 2S using Tapatalk