Διαφήμιση

Η MSI παρουσιάζει τα νεώτερα gaming laptops στην Computex

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η MSI παρουσιάζει τα νεώτερα gaming laptops στην Computex

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-msi-parousiazei-ta-neotera-gaming-laptops-135877.html']
   Για να σχεδιάσει τα νέα και καινοτόμα laptop της σειράς MSI GAMING, η MSI, έγινε χορηγός και συνεργάστηκε με πάνω από δέκα επαγγελματικές ομάδες παγκοσμίως. Ειδικοί από διαφορετικούς τομείς προσκλήθηκαν να συν-σχεδιάσουν και να ενσωματώσουν τα καλύτερα gaming χαρακτηριστικά όπως την τεχνολογία αποθήκευσης Super RAID 2, Killer Game Networking, για την ψύξη Cooler Boost 2, την υποστήριξη πολλών οθονών μέσω Matrix Display, πληκτρολόγιο της σειράς Steelseries, ηχεία υψηλής απόδοσης Dynaudio με Audio Boost, κάρτα ήχου Sound Blaster Cinema 2, XSplit Gamecaster για streaming και πολλά άλλα. Κάθε MSI GAMING laptop είναι ένα σύνολο τεχνογνωσίας και εμπειρίας από φανατικούς gamers και eSports επαγγελματίες.

   Τα νέα gaming laptops της MSI διαθέτουν τις τελευταίες κάρτες γραφικών της Nvidia της σειράς GTX 800M που είναι ισχυρότερες και με υψηλές αποδόσεις στα νέα laptops. Στο εσωτερικό υπάρχει ο τέταρτης γενιάς τετραπύρινος επεξεργαστής της Intel και οι αυτόνομες κάρτες γραφικών της NVIDIA, GeForce GTX 880M, GTX 870M GTX860M και GTX850M που δίνουν εικόνα στις 15.6" και 17" οθόνες αντίστοιχα. Αυτά τα laptops ικανοποιούν τις ανάγκες των gamers και είναι ταυτόχρονα κομψά και ισχυρά.

   Επίσης τα MSI GX60 και GX70 Destroyer pack σε συνδυασμό με τις τελευταίες κάρτες γραφικών της AMD R9-M290X προσφέρουν υψηλές αναλύσεις και ομαλό gaming, με το Mantle and True Audio να ανεβάζουν τις επιδόσεις. Έχουν την κορυφαία αξία σε σύγκριση με άλλα gaming notebooks και έχουν λάβει αμέτρητες διακρίσεις παγκοσμίως από αξιόπιστα και γνωστά Media.

   Υιοθετώντας τα καλύτερα gaming πληκτρολόγια της SteelSeries με πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό και συνδυάζοντάς τα με το killer networking, το οποίο αυξάνει την ποιότητα διασύνδεσης στο δίκτυο, το νέο αυθεντικό σύστημα ηχείων Sound της Dynaudio και την εφαρμογή Audio Boost της MSI για την καλύτερη απόδοση ήχου στα ακουστικά, τα νέα gaming notebooks της κατασκευάστριας δίνουν το πλεονέκτημα σε κάθε gaming διαγωνισμό.

   Στο σχεδιασμό της νέας σειράς GS, GS60 Ghost Killer, Weapon of Stealth, οι μηχανικοί της MSI επεξεργάστηκαν κάθε υλικό και εξάρτημα ώστε να αυξήσουν την απόδοση χωρίς να χάσουν από φορητότητα.
   Τα MSI GS70 Stealth και GS60 Ghost χρησιμοποιούν έναν τέταρτης γενιάς Core i7 επεξεργαστή, NVIDIA GeForce GTX 870M κάρτα γραφικών, SteelSeries gaming πληκτρολόγια, Killer Game Networking, Sound by Dynaudio σύστημα ηχείων και τεχνολογία Matrix Display. Έχοντας πάχος μόλις 19,9mm και βάρος 1,9 κιλά το GS60 Ghost είναι το πιο λεπτό gaming notebook παγκοσμίως. Σε αυτό αν προσθέσουμε και το γεγονός ότι τα MSI GS70 Stealth και GS60 Ghost συνδυάζουν υψηλές επιδόσεις και φορητότητα, τα καθιστούν προϊόντα άξια θαυμασμού


   Πηγή: techpowerup
   [/feedquote]