Διαφήμιση

Έρχονται τα πρώτα smartphone με μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh !

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Έρχονται τα πρώτα smartphone με μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh !

   Tα περισσότερα smartphones σήμερα φαίνεται να έχουν κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους . Οι πιο πρόσφατες ναυαρχίδες το πολύ να διαρκέσουν μια γεμάτη μέρα χρήσης , αλλά ακόμη και σε περιπτώσεις που έχουν μπαταρίες χωρητικότητας 3000mAh , είναι δύσκολο να διαρκέσουν για περισσότερο από δύο ημέρες στις περισσότερες περιπτώσεις.   Αλλά τι εάν υπήρχε ένα τηλέφωνο που θα μπορούσε να διαρκέσει πολύ περισσότερο.
   Τι θα γινόταν όμως αν ένα τηλέφωνο είχε ας πούμε ... μια μπαταρία 5000mAh ;

   Μπορείτε να σκεφτείτε ότι αυτό ίσως είναι αδύνατο, και ότι όλα αυτά δεν είναι τίποτα περισσότερο από απλά ευχολόγια .

   Αυτές τις μέρες , δύο εταιρείες πήγαν ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και παρουσίασαν από ένα τηλέφωνο, με μια τέτοια απίστευτα τεράστια χωριτικότητα μπαταρίας .
   Πιθανώς να μην έχετε ακούσει για αυτές τις εταιρείες αφού δεν είναι από τον κατάλογο τον πολύ φημισμένων εταιρειών όπως η Apple, Samsung, HTC και Sony που ακούμε σε καθημερινή βάση .   Η πρώτη τέτοια τολμηρή εταιρεία που θέλει να κάνει το όνειρο ενός τηλέφωνο με 5000mAh μπαταρία πραγματικότητα είναι Κινέζικη Eton , με το Eton " Thundergod " ( ή Eton " Thor" , η μετάφραση από τα κινέζικα είναι κατά προσέγγιση ) .
   Θα νομίζει κανείς ότι ένα τέτοιο τηλέφωνο θα είναι πολύ παχύτερο από ότι άλλο είναι στην αγορά αυτή τη στιγμή , αλλά στην πραγματικότητα αυτό δεν είναι αλήθεια, αφού το Eton Thundergon δεν είναι λεπτό σαν ξυράφι στις 0,35 ίντσες ( 9mm) πάχος , αλλά ούτε θα λέγαμε ότι είναι παχύ.

   Αμμέσως μετά , η μεγαλύτερη κινεζική εταιρεία κατασκευής τηλεφώνων που ακολούθησε είναι η THL ( "Τecnology for Happy Life " ), η οποία και παρουσίασε το THL 5000, το πρώτο Android smartphone της με 5000mAh (άνοδος πυριτίου Li - Po) μπαταρία .
   Στην πραγματικότητα , το THL 5000 έχει τον ίδιο 13 - megapixel Sony IMX135 αισθητήρα εικόνας , όπως και το LG G3.   Το πιο σημαντικό όμως είναι πως, το THL 5000 μας υπόσχεται 1000 ώρες αναμονής & 47 ώρες χρόνο ομιλίας, 11 ώρες για περιήγηση στο web, 125 ώρες ακρόασης ήχου , και 11,6 ώρες αναπαραγωγής βίντεο .

   Τα δύο αυτά κινητά τηλέφωνα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Ιούνιο , και το καλύτερο από όλα, η τιμή τους κυμαίνεται περίπου στα $300 χωρίς συμβόλαιο, δηλαδή σχεδόν το ήμισυ της τιμής μιας από τις ναυαρχίδες των άλλων εταιρειών .


   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Αν καταφέρει κάτι τέτοιο η Xiaomi στις επόμενες συσκευές της, θα παρει τα σώβρακα πολλών ανταγωνιστών. :D