Διαφήμιση

Φωτογραφίες απο το περίπτερο της Raijintek στην Computex

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Φωτογραφίες απο το περίπτερο της Raijintek στην Computex

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/fwtografies-apo-to-periptero-tis-raijintek-stin-135811.html']
   Raijintek Logo
   Η εταιρία Raijintek δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την Computex. Αν και μέχρι πρότινος μας είχε συνηθίσει στο να παρουσιάζει προϊόντα που έχουν να κάνουν με τη ψύξη του συστήματος, όπως ψύκτρες επεξεργαστών αλλά και ανεμιστήρες, δείχνει να μπαίνει δυναμικά στην αγορά με μαζικές ανακοινώσεις προϊόντων.

   Μία κατηγορία προϊόντων στην οποία δείχνει να μπαίνει αρκετά δυναμικά, είναι αυτή των κουτιών υπολογιστών. Φωτογραφίες τις οποίες μας έστειλε η ίδια η εταιρία, δείχνουν να συμπεριλαμβάνονται αρκετά και μάλιστα σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων, υλικών, σχεδίων αλλά και μεγεθών. Οι παρατηρητικοί από εσάς θα καταλάβατε ήδη, ότι οι ονομασίες των προϊόντων στηρίζονται στην Ελληνική Μυθολογία και αποκλειστικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι οι τιμές θα είναι πολύ προσιτές.

   Επί πρόσθετα στις φωτογραφίες που λάβαμε φαίνονται αρκετές αερόψυκτρες επεξεργαστών, με σοφά επιλεγμένη την ονομασία Erebos σε μία από αυτές λόγω χρώματος. Επίσης, μία υδρόψυξη διπλού ψυγείου, η οποία προς το παρόν έχει μείνει εν μέρη στη συσκευασία της, αλλά και ψύκτρες για κάρτες γραφικών.

   Εμείς είμαστε στην αναμονή και ελπίζουμε να σας παρουσιάσουμε σύντομα αρκετά από τα νέα προϊόντα.

   [/feedquote]