Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
Απ' ότι διαβάζω στο Xiaomi.EU, στο POCO F3 ΔΕ δουλεύει σχεδόν τίποτα σωστά & το NFC καθόλου.Βέβαια, κατάλαβα ότι ελάχιστοι έχουν κάνει Clean Flash...Ο/H anakondagr έγραψε:
Την δοκιμασε κανενας σε poco f3?ξερουμε αν παει καλα η να περιμενουμε λιγο ακομα?
Καρφιτσωμένο [Miui V14.0.22.12.8.DEV] Διανομή της νέας εβδομαδιαίας MIUI 14 - XTRV ROM
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
@anakondagr Στο σημερινό Update διορθώθηκαν σχεδόν όλα διαβάζω, αλλά μάλλον παραμένει άχρηστο το NFC στο F3.
-
Εγώ να πω εδώ ότι στο δικό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το nfc.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
Ο/H vanni έγραψε:
Εγώ να πω εδώ ότι στο δικό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα ούτε με το nfc.
-
Καλησπερα και Χρονια Πολλα, για Mi 11 ποτε να περιμενουμε τον Αι Βασιλη?Μηχανημα που δουλευει δεν το πειραζεις........εκτος και αν ακουσεις την φωνη που λεει:
Πειραξε το, πειραξε το, πειραξε το.............
-
Ο/H babis306 έγραψε:
Καλησπερα και Χρονια Πολλα, για Mi 11 ποτε να περιμενουμε τον Αι Βασιλη?
-
Ο/H VAG-ZAG έγραψε:
@anakondagr Στο σημερινό Update διορθώθηκαν σχεδόν όλα διαβάζω, αλλά μάλλον παραμένει άχρηστο το NFC στο F3.
-
Ο/H anakondagr έγραψε:
και που το βρισκουμε το Update μπας και ειμαι και εγω τυχερος?
-
Ξέρουμε αν υπάρχει πρόβλημα με το mi wear γιατί δεν με αφήνει να το κάνω εγκατάσταση με τίποτα και μου λέει δεν είναι συμβατό.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
I found this version V14.0.22.12.26.DEV for Mi 11 (venus) from this link ota.miui.gr/suktew23/roms/V14.0.22.12.26.DEV/
But when I flash finished, it's reboot to fashboot again and can't reboot to system.
I think sparse chunks of super.img is invaild, because when sending, it show progress 4/4 but in eu rom show progress 7/7.
Hope you fix it, thank you. -
Ο/H Naynoi έγραψε:
I found this version V14.0.22.12.26.DEV for Mi 11 (venus) from this link ota.miui.gr/suktew23/roms/V14.0.22.12.26.DEV/
But when I flash finished, it's reboot to fashboot again and can't reboot to system.
I think sparse chunks of super.img is invaild, because when sending, it show progress 4/4 but in eu rom show progress 7/7.
Hope you fix it, thank you.
This is the reason we did't yet announced any new MIUI 14 ROMs until we sort this issue.
Thanks for your help and reporting to us -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0