Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mibro T1 : Με κλήσεις μέσω Bluetooth και αυτονομία 7 ημερών στα 61€ με κουπόνι από το Banggood

  Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

  • Mibro T1 : Με κλήσεις μέσω Bluetooth και αυτονομία 7 ημερών στα 61€ με κουπόνι από το Banggood

   Ο/H News from our Magazino έγραψε:

   Το Mibro T1 είναι το πιο πρόσφατο smartwatch που κυκλοφόρησε η Xiaomi, και μπορεί να γίνει δικό σας μόλις στα 61€ με κουπόνι


   Το  νέο smartwatch υποστηρίζει τις κλήσεις μέσω Bluetooth και διαθέτει μπαταρία που μπορεί να διαρκέσει μέχρι 7 ημέρες κανονικής χρήσης με μία μόνο φόρτιση ή χρόνο αναμονής φτάνει περίπου στις 45 ημέρες.

   Το Mibro T1 διαθέτει AMOLED οθόνη 1,6 ιντσών με ανάλυση 320 x 360 pixels. Υποστηρίζει συνδεσιμότητα στο Bluetooth 5.0, επιτρέποντάς σας να λαμβάνετε τις κλήσεις από το smartphone σας. Το νέο Smartwatch της Mibro διαθέτει επίσης 24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών, μέτρηση του επιπέδου του οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και την παρακολούθηση ύπνου.

   Επιπλέον, υπάρχουν περισσότερες από 20 αθλητικές λειτουργίες στο Mibro T1, παρέχοντας τις αντίστοιχες επιλογές κατά τη διάρκεια της άσκησής σας.

   Το T1 τροφοδοτείται από μία μπαταρία στα 350 mAh που μπορεί να προσφέρει έως 7 ημέρες κανονικής χρήσης ή μέχρι 5 ώρες κλήσεων μέσω του  Bluetooth. Το έξυπνο ρολόι έχει πιστοποίηση IP-Rating που το καθιστά μέχρι τις 2 ΑΤΜ. Αυτό σημαίνει ότι το smartwatch δεν προστατεύεται από το νερό όταν κολυμπάτε ή είστε κάτω από το ντους.

   Το ρολόι διαθέτει επίσης προσαρμόσιμες όψεις ρολογιού (watchfaces), έρχεται με λουράκι σιλικόνης, έχει πλαίσιο από μεταλλικό κράμα και ζυγίζει 53,5 γρ.

   Κουπόνι : BG072437

   Αποκτήστε τώρα το Mibro T1 Smartwatch της Xiaomi στα 61€ από ΕΔΩ

   Για την αποστολή επιλέγουμε Banggood Priority Shipping (για αποστολή χωρίς τελωνείο)


   Δείτε και όλα τα πρόσφατα κουπόνια και προσφορές από το Banggood ΕΔΩ

   Αυτή η ανάρτηση Mibro T1 : Με κλήσεις μέσω Bluetooth και αυτονομία 7 ημερών στα 61€ με κουπόνι από το Banggood είναι δημοσιευμένη στο News by Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-mibro-t1-from-banggood/