Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διάφορες Απορίες για το Mi3

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.7.18/19 ROM για 34 συσκευές.

  Αύριο θα σας παραδώσουμε και την πρώτη ROM για το Mi 9T (Davinci)

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail με τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Από ότι έχω δει εγώ στην πράξη με 3-4 "format" την εβδομάδα, για μένα, είναι καλύτερα να έχεις ενεργό τον πλήρη συγχρονισμό με το cloud για επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, ημερολόγια κλπ. Αν πάθει κάτι το τηλέφωνο και αναγκαστείς να του κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, με το που ξαναρυθμίσεις το κινητό και εφόσον βρεθείς σε δίκτυο, θα επανέλθουν όλα αυτόματα (επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, ημερολόγια κλπ). Μετά, το πολύ πολύ να ξαναστήσεις ότι εφαρμογή είχες από το google play από την αρχή, καθαρή και χωρίς τον πιθανό κίνδυνο να επαναφέρεις από το backup και κάποιο πρόβλημα που μπορεί να σε ανάγκασε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

   Πέρα από αυτά, το τηλέφωνό σου κάνει backup και τις εφαρμογές στο cloud και τις επαναφέρεις αν θέλεις μία μία.
   Και ένα τοπικό backup αραιά και που, είναι αρκετό και το οποίο θα το τραβάς στον υπολογιστή όπως σου είπε και ο φίλος @Bodai.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H dnomikos έγραψε:

   Από ότι έχω δει εγώ στην πράξη με 3-4 "format" την εβδομάδα, για μένα, είναι καλύτερα να έχεις ενεργό τον πλήρη συγχρονισμό με το cloud για επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, ημερολόγια κλπ. Αν πάθει κάτι το τηλέφωνο και αναγκαστείς να του κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, με το που ξαναρυθμίσεις το κινητό και εφόσον βρεθείς σε δίκτυο, θα επανέλθουν όλα αυτόματα (επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, ημερολόγια κλπ). Μετά, το πολύ πολύ να ξαναστήσεις ότι εφαρμογή είχες από το google play από την αρχή, καθαρή και χωρίς τον πιθανό κίνδυνο να επαναφέρεις από το backup και κάποιο πρόβλημα που μπορεί να σε ανάγκασε σε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.

   Πέρα από αυτά, το τηλέφωνό σου κάνει backup και τις εφαρμογές στο cloud και τις επαναφέρεις αν θέλεις μία μία.
   Και ένα τοπικό backup αραιά και που, είναι αρκετό και το οποίο θα το τραβάς στον υπολογιστή όπως σου είπε και ο φίλος @Bodai.


   Στο cloud τον έχω ενεργό τον συγχρονισμό, και εντάξει μην τρελαθω κιόλας οι εφαρμογές δεν με νοιαζουν τόσο πολύ, σιγά το πράμα τις ξανά περναω ,αυτό για το οποίο θέλω να είμαι ασφαλής σε περίπτωση που κάνω καμιά πατάτα είναι η ROM και οι επαφές που βέβαια τις έχω και στο gmail. Απλά είχα θέμα με την μνήμη και στο mi3w και στο note4G που είχα κάνει το ίδιο πράγμα με τα backup ,κάτι όμως που δεν είχα κάνει στης γυναίκας το note3G και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί εκείνο είχε πολύ χώρο στην μνήμη!! Και πάλι παλικάρια σας ευχαριστώ και τους δύο για την βοήθεια και τον χρόνο σας και καλή χρονιά σε όλους μας !!
  • Από την πρώτη μέρα αγοράς του κινητού διαπίστωσα το παρακάτω πρόβλημα. Πολλές φορές η επιλογή για προγραμματιστές δεν υπάρχει (φώτογραφία 1) και εμφανίζεται κάνοντας την παρακάτω διαδικασία..
   Πάω στην επιλογή "εφαρμογές" (φωτογραφία 2).
   Στην επιλογή ρυθμίσεις κάνω "εκκαθάριση δεδομένων" (φωτογραφία 3).
   Και εμφανίζεται η "επιλογή για προγραμματιστές" (φωτογραφία 4). Αλλά δεν είναι μόνιμο σε λίγη ώρα αν χρειαστείς την ανωτέρω επιλογή πρέπει να ξανακάνεις την διαδικασία, συμβαίνει και σε άλλους? υπάρχει λύση.
   Images
   • Screenshot_2015-01-14-01-58-40.png

    29,73 kB, 337×600, viewed 63 times
   • Screenshot_2015-01-14-01-59-02.png

    32,04 kB, 337×600, viewed 51 times
   • Screenshot_2015-01-14-01-59-54.png

    41,12 kB, 337×600, viewed 52 times
   • Screenshot_2015-01-14-02-00-17.png

    30,72 kB, 337×600, viewed 62 times
  • Καλημέρα στην παρέα! Έχω μερικές απορίες και θα παρακαλούσα αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει να τις λύσω καθώς ετοιμάζομαι να αγοράσω το Mi3 την Δευτέρα!


   1) Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την "μανίσια" εφαρμογή SMS (160 χαρακτήρες, ελληνικά) της ελληνικής ROM που θα περάσω από εδώ και πρέπει να εγκαταστήσω τελικά άλλη εφαρμογή από Google Play;;;


   2) Για να περάσω την τελευταία MIUI V6 ROM (5.1.30) και να μην έχω προβλήματα, θα πρέπει πρώτα να περάσω μια MIUI V5 Rom;
   Συγχωρέστε με αν δεν έχω καταλάβει κάτι βασικό, αλλά ότι ξέρω είναι μόνο από διάβασμα μιας κ δεν έχω συσκευή . . . ακόμα !

   Ευχαριστώ!!!
  • Διαφήμιση
  • Καλημέρα 1)με τα sms το θέμα νομίζω έχει λυθεί υπάρχει fix αρα δεν νομίζω πως τίθεται θέμα 2)το κινητό προφανώς θα σου έρθει με V5 κανένα πρόβλημα όμως περνάς απευθείας την δική μας την V6 που είναι μακράν καλύτερη
   3)όσο για το mi3w εγώ το έχω πάνω απο έναν χρόνο και είναι φοβερό κανένα πρόβλημα απολύτως !!!
  • Ο/H takisfrag έγραψε:

   Καλημέρα 1)με τα sms το θέμα νομίζω έχει λυθεί υπάρχει fix αρα δεν νομίζω πως τίθεται θέμα 2)το κινητό προφανώς θα σου έρθει με V5 κανένα πρόβλημα όμως περνάς απευθείας την δική μας την V6 που είναι μακράν καλύτερη
   3)όσο για το mi3w εγώ το έχω πάνω απο έναν χρόνο και είναι φοβερό κανένα πρόβλημα απολύτως !!!


   Ευχαρίστώ για την γρήγορη απάντηση!

   Δηλαδή takisfrag χρησιμοποιείς για sms την εφαρμογή της Rom χωρίς προβλήματα, αν κατάλαβα σωστά;

   Αν επιτρέπεται, ποια Rom φοράς;
  • Να σου πω την αλήθεια δεν έχω περάσει το fix γιατί δεν με απασχολεί έχω πρόγραμμα με απεριόριστα μυνήματα αλλά ξέρω πως έχει λυθεί αυτό !!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H takisfrag έγραψε:

   Να σου πω την αλήθεια δεν έχω περάσει το fix γιατί δεν με απασχολεί έχω πρόγραμμα με απεριόριστα μυνήματα αλλά ξέρω πως έχει λυθεί αυτό !!


   Thanks mate!

   Και κάτι ακόμα! (τώρα που σε βρήκαμε.... :))

   Για να ανοίξεις το πορτάκι της sim χρησιμοποίησες το κλειδάκι που είχε μέσα το πακέτο του κινητού; Το βρήκες;
  • Ακριβώς όπως το λες έχει το κλειδί !!
  • Προσοχή απο που θα κάνεις την αγορά μην πέσεις σε fake !!!
  • Διαφήμιση
  • Ο/H takisfrag έγραψε:

   Προσοχή απο που θα κάνεις την αγορά μην πέσεις σε fake !!!


   Απο to2c λέω να κάνω την αγορά! Αξιόπιστο μου φαίνεται, τι λες;

   Περιμένω την Δευτέρα για να κάνω κανά παζάρι μπας και κερδίσουμε κάτι !!!!
  • Ωραίος μια χαρά ,πίεσε και κάτι μπορεί να κερδίσεις !!!!! Στο εύχομαι.