Διαφήμιση

H Cooler Master παρουσιάζει το Quick Fire Rapid-i

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H Cooler Master παρουσιάζει το Quick Fire Rapid-i

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/h-cooler-master-parousiazei-to-quick-fire-135606.html']
   Η Cooler Master, κορυφαία εταιρεία κατασκευής εξαρτημάτων υπολογιστών, αξεσουάρ για κινητές συσκευές και περιφερειακών για παιχνίδια, ανακοινώνει σήμερα την άφιξη του πολυ-αναμενόμενου Quick Fire Rapid-i, ενός πλήρους μηχανικού πληκτρολογίου με οπίσθιο φωτισμό. Συνεχίζοντας την παράδοση του προκατόχου του προσθέτει πλήρη φωτισμό του πληκτρολογίου και μοναδικά εφέ φωτισμού σε ένα μικρό TKL (tenkeyless) φορμά.

   Η τεχνολογία ActivLite του Rapid-i, υποστηριζόμενη από έναν επεξεργαστή ARM 32-bit, ενσωματώνει πέντε φωτιστικά εφέ με πέντε επίπεδα φωτεινότητας. Χρησιμοποιώντας το ActivLite, οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν μια πιο πλούσια αισθητική στο χώρο τους.

   Ένα από τα εφέ, επιτρέπει στο πληκτρολόγιο να φωτίζεται έντονα ένα πλήκτρο καθώς αυτό πιέζεται και να αργοσβήνει καθώς το δάκτυλο προχωράει στο επόμενο πλήκτρο. Το εφέ αυτό αφήνει ένα οπτικό ίχνος που δίνει μια μοναδική εμπειρία πληκτρολόγησης. Χάρις στον 32-bit ARM επεξεργαστή, έξτρα εφέ μπορούν να προστεθούν στο μέλλον. Το ActivLite επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσουν μεμονωμένα πλήκτρα για κάθε παιχνίδι ή εφαρμογή, καθώς ή ενσωματωμένη μνήμη επιτρέπει την αποθήκευση προφίλ που μπορούν να περιέχουν μέχρι και τέσσερα διαφορετικά presets.

   To Quick Fire Rapid–i προσφέρει μία καθαρή αισθητική λόγω της απαλής υφής της ελαστικής επικάλυψης των πλήκτρων του. Επίσης τα πλήκτρα είναι χαραγμένα με laser και έχουν ένα ματ τελείωμα. Ο μικρός χρόνος απόκρισης (1msec) που διαθέτει, προσφέρει την σταθερότητα στην ταχύτητα αντίδρασης που είναι απαραίτητη στα σύγχρονα παιχνίδια. Υπάρχουν επίσης πλήκτρα για πολυμέσα τα οποία εξασφαλίζουν τον εύκολο χειρισμό τους. Και χρησιμοποιώντας το N Key Rollover (NKRO) οι gamers θα μπορούν θα μπορούν να αναπτύξουν το παιχνίδι τους πατώντας ταυτόχρονα όσα πλήκτρα θέλουν.

   Ταξιδέψτε με ευκολία αφαιρώντας το USB καλώδιο. Το Quick Fire Rapid-i χάρη στο λεπτό σώμα του και του tenkeyless φορμά του, επιτρέπει τη μεταφορά του, πιο εύκολα από τα υπόλοιπα ογκώδη μηχανικά πληκτρολόγια. Η προτεινόμενη τιμή του είναι 99€ με ΦΠΑ. H έκδοση αυτή προορίζεται για την Ευρώπη. Η τιμή και η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει από χώρα σε χώρα.


   [/feedquote]