Διαφήμιση

Πως να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα Windows XP μέχρι το 2019!

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Πως να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα Windows XP μέχρι το 2019!

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/pws-na-synexisete-na-lamvanete-enimeroseis-gia-135585.html']
   Η Microsoft σταμάτησε να παρέχει στους χρήστες των Windows XP ενημερώσεις ασφαλείας, αναγκάζοντάς τους έτσι, είτε να αναβαθμίσουν σε ένα νεότερο λειτουργικό σύστημα, είτε να ρισκάρουν με την ασφάλειά τους.

   Παρόλο που τα τελευταία στατιστικά δείχνουν ένα μεγάλο μέρος των χρηστών να απομακρύνονται από τα XP, υπάρχει ένα επίσης σημαντικό ποσοστό, που συνεχίζει να τα χρησιμοποιεί ακόμα και σήμερα.
   Έτσι αν είστε ακόμα χρήστης των Windows XP, υπάρχει ένα τέχνασμα με το οποίο μπορείτε να ξεγελάσετε το σύστημα και να λαμβάνετε ενημερώσεις για πέντε ακόμα χρόνια, μέχρι τον Απρίλιο του 2019.

   Το κόλπο αυτό χρησιμοποιεί τις ενημερώσεις των Windows Embedded Industry (ή όπως λεγόνταν παλαιότερα Windows Embedded POSReady), οι οποίες είναι βασισμένες πάνω στα Windows XP Service Pack 3, και οι ενημερώσεις που βγαίνουν για αυτά, είναι ουσιαστικά οι ίδιες που θα έβγαιναν και για τα ΧΡ, αν συνέχιζε να τις διαθέτει η Microsoft.

   Όπως καταλαβαίνετε δε θα μπορείτε να εγκαταστήσετε έτσι απλά τις παραπάνω ενημερώσεις, μιας και αν το κάνατε θα λαμβάνατε ένα μήνυμα λάθους.
   Εδώ απλώς παραθέτουμε την αλλαγή που πρέπει να κάνετε -με δικιά σας ευθύνη- μιας που είναι αντίθετο στους όρους χρήσης των Windows XP και επίσης υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην δουλεύει το σύστημά σας μετά, καθώς πραγματοποιούμε αλλαγές στη registry!

   [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\WPA\PosReady]

   "Installed"=dword:0000000
   1

   Αυτή η αλλαγή λειτουργεί για τις εκδόσεις 32 bit, ενώ για τις 64 bit μπορείτε να βρείτε πληροφορίες εδώ
   Φυσικά δεν ξέρουμε για πόσο θα δουλεύει αυτό το κόλπο. Η Microsoft μπορεί να το σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή. Επίσης επειδή θα εγκαταστήσετε ενημερώσεις που έχουν φτιαχτεί για άλλη έκδοση windows μπορεί να μην δουλεύουν σωστά.
   Πηγή: betanews
   [/feedquote]