Διαφήμιση

H Aerocool λαμβάνει μέρος στην Computex και βραβεύεται.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • H Aerocool λαμβάνει μέρος στην Computex και βραβεύεται.

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/h-aerocool-lamvanei-meros-stin-computex-kai-135578.html']
   Η Aerocool Advanced Technologies ανακοινώνει την συμμετοχή της στη φετινή Computex στις 3 - 7 Ιουνίου. Οι επισκέπτες της διάσημης έκθεσης θα μπορέσουν να δουν τα τελευταία προιόντα από τη σειρά Dead Silence και τις υπόλοιπες καινοτομίες από την Aerocool στο περίπτερο B0610 - Hall 1.

   Η Aerocool προκάλεσε αίσθηση και απέσπασε θετικά σχόλια για τη σειρά Dead Silence. Το DS Cube ήταν το πρώτο που εξέπληξε την αγορά, χάρις το σπουδαίο σχεδιασμό και το ευρύχωρο εσωτερικό του. Η δεύτερη καινοτομία ήταν η σειρά ανεμιστήρων Dead Silence η οποία είχε ένα νέο σχεδιασμό από δύο υλικά, υψηλής ποιότητας κατασκευής και Fluid Dynamic Bearing (FDB).

   Ο συνδυασμός της απόδοσης και της ήσυχης λειτουργίας εντυπωσίασε τους κριτές d&i στην Computex. Εκατόν είκοσι πέντε εταιρείες καταθέσαν διακόσια ογδόντα οκτώ προϊόντα για το φετινό βραβείο. Η σειρά Aerocool DS Fans επιλέχθηκε από τους ειδικούς για να παραλάβει το βραβείο Computex d&i.

   Οι επισκέπτες στην Computex 2014 θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση από τις νέες κυκλοφορίες και τα νέα προϊόντα της σειράς Dead Silence.

   Η Aerocool είναι μια ηγετική εταιρεία στο τομέα "Gaming" στην αγορά. Τα δυνατά μας προϊόντα είναι πάντα ευπρόσδεκτα από τους gamers σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε μία πλήρη σειρά από προϊόντα ειδικά για gamers όπως ποντίκια, τροφοδοτικά, πληκτρολόγια, ακουστικά, πάνελς και ανεμιστήρες
   aerocool


   [/feedquote]