Διαφήμιση

SwiftKey : Θα αφαιρεθεί από το App Store στις 5 Οκτωβρίου και θα πρέπει να βρείτε εναλλακτική εφαρμογή

  Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

  • SwiftKey : Θα αφαιρεθεί από το App Store στις 5 Οκτωβρίου και θα πρέπει να βρείτε εναλλακτική εφαρμογή

   Ο/H News from our Magazino έγραψε:

   Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το predictive keyboard SwiftKey θα αφαιρεθεί από το App Store στις 5 Οκτωβρίου, αφήνοντας τους χρήστες iOS να ψάχνουν για εναλλακτική


   Όπως αναφέρει το ZDNet, ο Chris Wolfe, Director Product Management στη SwiftKey, επιβεβαίωσε το γεγονός, δηλώντας:

   Στις 5 Οκτωβρίου, η υποστήριξη του SwiftKey σε iOS θα τερματιστεί και θα αφαιρεθεί από το Apple App Store. Η Microsoft θα συνεχίσει να υποστηρίζει το SwiftΚey για Android, καθώς και την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για το πληκτρολόγιο αφής των Windows.

   Για τους χρήστες που έχουν το SwiftKey εγκατεστημένο σε iOS, θα συνεχίσει να λειτουργεί έως ότου απεγκατασταθεί χειροκίνητα, ή μέχρι ο χρήστης να αγοράσει νέα συσκευή. Επισκεφθείτε το Support.SwiftKey.com για περισσότερες πληροφορίες.

   Δεν υπάρχει σαφής αιτιολόγηση ως προς το γιατί η έκδοση του πληκτρολογίου για iOS, αφαιρείται. Οι χρήστες του iOS είχαν υποψίες, καθώς το SwiftKey δεν είχε λάβει ενημέρωση για περισσότερο από ένα χρόνο, οι οποίες τώρα επιβεβαιώνονται. Η Mary Jo Foley του ZDNet υποψιάζεται ότι «οι κανονισμοί της Apple σχετικά με την ασφάλεια του ‘περιφραγμένου κήπου της’,» απλά έκανε αδύνατη την ενσωμάτωση του SwiftKey στο iOS, μελλοντικά.

   Μία νέα προσθήκη στη σελίδα υποστήριξης του Microsoft SwiftKey, επιβεβαιώνει επίσης το τέλος της υποστήριξης και την αφαίρεση, αναφέροντας:

   Τερματίζουμε την υποστήριξη του Microsoft SwiftKey iOS. Σας ευχαριστούμε που υπήρξατε χρήστης του προϊόντος μας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε το data.swiftkey.com για λεπτομέρειες για το πώς θα διαχειριστείτε τα δεδομένα σας. Η εφαρμογή θα αφαιρεθεί από το App Store στις 5 Οκτωβρίου 2022.

   Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

    

   Ακολουθήστε μας και στο Telegram  ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

    

   Follow us on Telegram (ENG Language) so that you are the first to learn our every news!

   Αυτή η ανάρτηση SwiftKey : Θα αφαιρεθεί από το App Store στις 5 Οκτωβρίου και θα πρέπει να βρείτε εναλλακτική εφαρμογή είναι δημοσιευμένη στο News by Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/to-swiftke…stis-5-oktobriou-90176-2/