Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ζημιά! Xiaomi 12 (8/128). Mόλις το παρέλαβα και δεν ενεργοποιείται!

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

 • Ζημιά! Xiaomi 12 (8/128). Mόλις το παρέλαβα και δεν ενεργοποιείται!

  Παιδιά θα τρελαθώ από την στενοχώρια μου! Για πρώτη μου φορά αγόρασα κινητό Χiaomi και συγκεκριμένα το Xiaomi 12 (8/128). Χθες Παρασκευή το παρέλαβα με Courier.
  Πάω να το ενεργοποιήσω πατώντας παρατεταμένα το Power Button αλλά τίποτα. Το κράτησα 30 δευτερόλεπτα πατημένο αλλά τίποτα.
  Ύστερα δοκίμασα ταυτόχρονο πάτημα Volume Up + Power αλλά και Volume Down + Power για πάνω από 30 δευτερόλεπτα. Και πάλι τίποτα.
  Ούτε καν την δόνηση ενεργοποίησης δεν κάνει και φυσικά η οθόνη παραμένει ολοκληρωτικά κατάμαυρη.

  Ακολούθως το έβαλα στην φόρτιση για 30 λεπτά με τον παρεχόμενο 67w φοριστή (και που το συνέδεσα στον φορτιστή καμία αντίδραση στην οθόνη) και μετά ξαναδοκίμασα τα παραπάνω.Τα δοκίμασα με τον φορτιστή πάνω στο κινητό αλλά και εκτός. Τίποτα και πάλι. Το κινητό αρνείται να ενεργοποιηθεί και να δείξει έστω κάποιο σημείο ζωής.

  Τι κάνουμε τώρα? Έχω αγχωθεί υπερβολικά...Λέτε να χάσω τα χρήματά μου και να μην μου το φτιάξουν? Υπάρχει εξουσιοδοτημένο Service της Xiaomi?
  Ουφ....

  * Το μόνο σημείο ζωής που υπάρχει είναι πως μετά απο 30 λεπτά φόρτισης η πλάτη του κινητού είναι αρκετά ζεστή!!! Λέτε να υπάρχει ζωή στον Άρη?

  ** Παιδιά πήρε μπρος! Ήθελε φόρτιση τελικά! Αλλά μου κάνει εντύπωση καθώς μετά απο 30 λεπτά φόρτισης με τον 67w φορτιστή είχε πάει μόλις 33%....
  Δεν μπορώ να καταλάβω....
 • Ο/H Stavros7 έγραψε:

  ** Παιδιά πήρε μπρος! Ήθελε φόρτιση τελικά! Αλλά μου κάνει εντύπωση καθώς μετά απο 30 λεπτά φόρτισης με τον 67w φορτιστή είχε πάει μόλις 33%....
  Δεν μπορώ να καταλάβω....
  Από πιο κατάστημα το πήρες Σταύρο ?

  Μερικές φορές αυτά τα καταστήματα ενεργοποιούν την συσκευή πριν την στείλουν για να ελέγξουν ότι είναι λειτουργική και δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
  Μου έχει τύχει και εμένα το ίδιο πρόβλημα όταν είχα παραλάβει το Mi 8.

  Είχαν ξεχάσει να απενεργοποιήσουν την συσκευή μετά από τις δοκιμές, με αποτέλεσμα όταν αυτή ήρθε στα χέρια μου μετά από ταξίδι που κράτησε 12 ημέρες, να είναι νεκρή, αφού η μπαταρία είχε πέσει σε πάρα πολύ χαμηλά επίπεδα.

  Όταν πέσει η μπαταρία σε τόσο χαμηλά επίπεδα θα κάνει πάνω από 2 ώρες να ανοίξει κατά περίπτωση, και η φόρτιση θα είναι πολύ αργή.
  Όμως μετά από 1-2 κύκλους πλήρης φόρτισης η μπαταρία επανέρχεται στο μέγιστο και η φόρτισή της είναι στην μέγιστη ταχύτητα που υποστηρίζει η τεχνολογία με την οποία είναι εξοπλισμένη.

  Οπότε, μην φοβάσαι.
  Χρησιμοποίησε την συσκευή σου κανονικά, και όταν το επίπεδο της μπαταρίας πέσει στο 20% βάλτην να κάνει έναν πλήρη κύκλο φόρτισης που δεν θα ξεπερνάει το 95% της μπαταρίας.
  Μετά από 2-3 κύκλους φόρτισης θα δεις ότι όλα είναι οκ με την συσκευή σου.

  Καλό είναι επίσης να ενημερώσεις άμεσα το κατάστημα από όπου πήρες την συσκευή, ώστε να έχουν γνώση του προβλήματος που αντιμετώπισες, μήπως όντως χρειαστεί να στην αντικαταστήσουν εάν τελικά συνεχίζεις να έχεις προβλήματα μετά από 2-3 κύκλους φόρτισης...


  Καλωσόρισες και πάλι στην κοινότητά μας. :thumbsup:
  Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !  ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
  Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
 • Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το αγόρασα από Drele.com! Στα 30 λεπτά και αφού η πλάτη του κινητού ήταν πολύ ζεστή πήρε μπρος τελικά! Ανακούφιση! Ήταν θέμα μπαταρίας τελικά!
  Κατεβάζω το MIUI 13 τώρα και οι πρώτες εντυπώσεις για το κινητό είναι θετικές! Βέβαια πρέπει να το συνηθίσω καθώς ήμουν 10 χρόνια με Samsung και χρειάζεται μία εξοικείωση!
  Τι λαχτάρα τράβηξα Σαββατιάτικα Παναγία μου....
 • Διαφήμιση
 • Ο/H Stavros7 έγραψε:

  Τι λαχτάρα τράβηξα Σαββατιάτικα Παναγία μου....
  Τέλος καλό - όλα καλά :thumbsup:

  Ώρα να χαρείς την συσκευή σου χωρίς άλλες λαχτάρες :lol:

  Ο/H Stavros7 έγραψε:

  ήμουν 10 χρόνια με Samsung και χρειάζεται μία εξοικείωση!


  Όσο για την Samsung - κάνε τον κόπο να διαβάσεις ΕΔΩ >> Επιστρέφει ο εφιάλτης με τις επικίνδυνες μπαταρίες στα Smartphone της Samsung; - News by Xiaomi Miui Hellas γιατί τα πράγματα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα και να έχεις το νου σου με την μπαταρία.
  Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !  ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
  Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
 • Πω πω παιδιά! Πολύ δύναμη το κινητό! Σφαίρα! Προέρχομαι από Samsung Galaxy Α8 (2018) και η διαφορά είναι φοβερά αισθητή!

  Φοβερό και το modem της συσκευής! Σε Speedtest δίνει αρκετά MBPS παραπάνω!
 • Kαλησπέρα παίδες! Να ρωτήσω κάτι για ένα θεματάκι που έχω ανακαλύψει?|
  Το Always on Display σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, απενεργοποιείται σε 5 λεπτά ακόμα κι αν έχω επιλέξει η οθόνη να παραμένει ΠΑΝΤΑ ανοιχτή. Μόλις ανοίξω τα φώτα ενεργοποιείται και δεν ξανασβήνει ποτέ!
  Απενεργοποίησα την αυτόματη φωτεινότητα αλλά δεν άλλαξε κάτι.
  Το συγκεκριμένο πρόβλημα αναφέρεται και σε ξένο Forum με το 11Pro αλλά δεν φαίνεται να βρήκε λύση το παιδί.
  Έχετε κάποια ιδέα αν διορθώνεται?
 • Στο μενού της ενεργής οθόνης (Always On Display) >> Εμφάνιση αντικειμένων κλείσε τον διακόπτη Turn off when lying in dark

  Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !  ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
  Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
 • Διαφήμιση
  Διαφήμιση
 • Φίλε μου πού τέτοια τύχη! Δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή σε μένα στο Xiaomi 12!
  Προφανώς λόγω της σχετικά ασθενούς μπαταρίας του εν λόγω τηλεφώνου (το μοναδικό του μεινονέκτημα κατ'εμέ) έχει απενεργοποιηθεί η δυνατότητα συνεχούς Always On σε νυχτερινές συνθήκες (πχ ύπνου) ώστε να μειώνεται η κατανάλωση και να εποφεύγονται τα παραπονα των καταναλωτών.
  Εντάξει μιας που είμαι Insomniac, το πιάνω στο χέρι τα βράδια και ξυπνάει το Always On οπότε δεν υπάρχει και τόσο πρόβλημα...
  Άσε που πάντα θα έχουμε την ελπίδα στο Miui 14 να προσθέσουν την δυνατότητα! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!


  ** Α τώρα το πρόσεξα! Το λέει ξεκάθαρα χαμηλά! Δείτε μέσα στο κόκκινο περίγραμμα!
  Στο λέει ευθέως η Xiaomi! Αν το ξαπλώσεις σε σκοτεινό περιβάλλον, θα απενεργοποιείται το Always On!
  Images
  • Screenshot_2022-10-03-10-26-43-387_com.miui.aod.jpg

   153,34 kB, 1.080×2.400, viewed 15 times