Διαφήμιση

Xiaomi : Λανσάρει το MIJIA Freezer 203L (καταψύκτη) με ρυθμιζόμενο έλεγχο θερμοκρασίας τεσσάρων ταχυτήτων

  Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

  • Xiaomi : Λανσάρει το MIJIA Freezer 203L (καταψύκτη) με ρυθμιζόμενο έλεγχο θερμοκρασίας τεσσάρων ταχυτήτων

   Ο/H News from our Magazino έγραψε:

   Η Xiaomi πρόσθεσε ένα ακόμη προϊόν στο οικοσύστημα οικιακών συσκευών – τον καταψύκτη MIJIA Freezer 203L που προσφέρει έως και 203 λίτρα αποθήκευσης και τέσσερις λειτουργίες θερμοκρασίας


   Ο νέος καταψύκτης διαθέτει τέσσερις διαφορετικές επιλογές θερμοκρασίας για μικροκατάψυξη, κατάψυξη, ταχεία κατάψυξη και ψύξη. Αυτό σημαίνει ότι ο καταψύκτης μπορεί να καλύψει μια τεράστις ποικιλία αναγκών κατάψυξης για διαφορετικού τύπου τρόφιμα/συστατικά.

   Το Xiaomi MIJIA Freezer 203L υιοθετεί έναν τρισδιάστατο σχεδιασμό surround ψύξης για να παρέχει αποτελεσματική κατάψυξη. Έχει ρυθμό κατάψυξης 0,75 κιλά/ώρα που σημαίνει ότι μπορεί να παγώσει έως και 18 κιλά κρέατος σε μόλις 24 ώρες, ενώ η θερμοκρασία ψύξης μπορεί να πέσει μέχρι τους -30ºC.

   Ο κλιμακωτός σχεδιασμός που διαθέτει ο καταψύκτης μπορεί να φιλοξενήσει έως και 203 λίτρα αποθηκευτικού χώρου και συνοδεύεται από ένα ανεξάρτητο καλάθι τροφίμων. Ο καταψύκτης διαθέτει αφαιρούμενο λάστιχο πόρτας, ενώ οι διπλοί κινητοί τροχοί που διαθέτει του παρέχουν την δυνατότητα της εύκολης μετακίνησης.

   Το Xiaomi MIJIA Freezer 203L προσφέρεται σε τιμή γνωριμίας στα 899 γιουάν (~ 126 $) από το JD.com. Δεν υπάρχουν διαθέσιμες λεπτομέρειες για την κυκλοφορία του προϊόντος σε άλλες αγορές αυτή τη στιγμή.


   Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

    

   Ακολουθήστε μας και στο Telegram  ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

    

   Follow us on Telegram (ENG Language) so that you are the first to learn our every news!

   Αυτή η ανάρτηση Xiaomi : Λανσάρει το MIJIA Freezer 203L (καταψύκτη) με ρυθμιζόμενο έλεγχο θερμοκρασίας τεσσάρων ταχυτήτων είναι δημοσιευμένη στο News by Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-mijia-freezer-203l-90051-2/