Διαφήμιση

Xiaomi : Συγκαταλέγεται στις πιο καινοτόμες εταιρείες του 2022 από την Boston Consulting Group

  Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

  • Xiaomi : Συγκαταλέγεται στις πιο καινοτόμες εταιρείες του 2022 από την Boston Consulting Group

   Ο/H News from our Magazino έγραψε:

   Η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία στρατηγικών συμβούλων Boston Consulting Group, συμπεριέλαβε την Xiaomi στη λίστα των «50 πιο καινοτόμων εταιρειών του 2022»


   Αυτό αποτελεί μία άμεση αναγνώριση για την δέσμευση της Xiaomi να προωθεί με τα προϊόντα της, την τεχνολογική καινοτομία και να ενισχύει τις δυνατότητες που έχει στον τομέα της έρευνας και ανάπτυξης.

   Ειδικότερα, κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2022, οι δαπάνες της Xiaomi στο τομέα της έρευνας και ανάπτυξης, έφτασαν τα 3,8 δισ. γιουάν, καταγράφοντας μια αύξηση κατά 22,8% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

   Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η Xiaomi τον περασμένο Αύγουστο για το λανσάρισμα νέων προϊόντων, ο Lei Jun, ιδρυτής – πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου της Xiaomi, δήλωσε ότι οι επενδύσεις της εταιρείας στον τομέα της Ε&Α, είχαν ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 39,7% από το 2017, ενώ το ποσό που θα δαπανηθεί από την εταιρεία για το 2022 αναμένεται να φτάσει τα 17 δισεκατομμύρια γιουάν και τα 100 δισεκατομμύρια γιουάν για τα επόμενα πέντε χρόνια.

   Η λίστα με την κατάταξη των πιο καινοτόμων εταιρειών βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε μια έρευνα που έγινε παγκοσμίως από τον Δεκέμβριο του 2021 έως και τον Ιανουάριο του 2022, με περισσότερα από 1500 στελέχη εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της καινοτομίας, να συμμετέχουν στην διαδικασία της αξιολόγησης.

   Σημειώστε ότι η Boston Consulting Group δημοσιεύει τις ετήσιες εκθέσεις της για την καινοτομία από το 2003, ενώ μέσα στην λίστα που έχει αναρτήσει για το 2022 συμπεριλαμβάνονται επίσης και η Microsoft, Alphabet, IBM, Pfizer, Coca-Cola και Tencent.

   Σε κάθε περίπτωση,  η Xiaomi χτίζει ένα συνεχώς διευρυνόμενο τεχνολογικό οικοσύστημα που περιλαμβάνει smartphone, wearables, Smart Home συσκευές, έξυπνες κατασκευές, Smart ηλεκτρικά οχήματα και βιονικά ρομπότ, για να συνδέσει καλύτερα τους όλους τους ανθρώπους με τον κόσμο γύρω τους και να βελτιώσει την ζωή τους.

   Όπως και να έχει, η κατάταξη της Xiaomi ανάμεσα στις 50 πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο από την Boston Consulting Group δεν είναι κάτι ασήμαντο.


   Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

    

   Ακολουθήστε μας και στο Telegram  ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

    

   Follow us on Telegram (ENG Language) so that you are the first to learn our every news!

   Αυτή η ανάρτηση Xiaomi : Συγκαταλέγεται στις πιο καινοτόμες εταιρείες του 2022 από την Boston Consulting Group είναι δημοσιευμένη στο News by Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/xiaomi-bos…lting-group-list-89732-2/