Διαφήμιση

MIUI 13 : Αυτά είναι τα δημοφιλή Smartphone που λαμβάνουν ενημέρωση σύντομα! (λίστα με 6 συσκευές)

  Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 22/09/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.9.21 ROM για 12 συσκευές.
  Οι υπόλοιπες ROM θα παραδοθούν σταδιακά μόλις έχουμε Source

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • MIUI 13 : Αυτά είναι τα δημοφιλή Smartphone που λαμβάνουν ενημέρωση σύντομα! (λίστα με 6 συσκευές)

   New

   Ο/H News from our Magazino έγραψε:

   Αρκετά είναι τα δημοφιλή Smartphone της Xiaomi, RedMi και POCO που θα λάβουν την ενημέρωση στο MIUI 13 πολύ σύντομα, και σήμερα θα σας ενημερώσουμε για τις επερχόμενες ενημερώσεις στο MIUI 13 για τις δημοφιλείς συσκευές που δεν έχουν λάβει ακόμη την ενημέρωση


   Υπάρχουν πολλοί χρήστες που αναρωτιούνται πότε θα φτάσει επιτέλους η πολυαναμενόμενη ενημέρωση στο MIUI 13. Ο λόγος για την αναμονή αυτής της ενημέρωσης είναι ότι προσφέρει πολλές νέες δυνατότητες, όπως Νέα πλαϊνή γραμμή, γραφικά στοιχεία, ταπετσαρίες και άλλα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει και την σταθερότητα του συστήματος.

   Σήμερα λοιπόν, θα σας ενημερώσουμε για τις επερχόμενες ενημερώσεις MIUI 13 δημοφιλών συσκευών που δεν έχουν λάβει ακόμη την ενημέρωση στο MIUI 13.

   Οι δημοφιλείς συσκευές που θα λάβουν σύντομα ενημέρωση στο MIUI 13

   Προσθέσαμε 6 δημοφιλή μοντέλα στη λίστα που έχει αναρτήσει το xiaomiui.net, και φυσικά,  θα σας ενημερώσουμε όταν αυτά τα μοντέλα θα λάβουν τις πολυαναμενόμενες την ενημέρωση στο MIUI 13.

   Redmi Note 9 Pro

   Το Redmi Note 9 Pro είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της Redmi. Παρουσιάστηκε το 2020, και αυτή η συσκευή διαθέτει οθόνη 6,67 ιντσών, ρύθμιση τετραπλής κάμερας με τον κύριο αισθητήρα στα 64 MP, μπαταρία 5020 mAH και Snapdragon 720G SoC. Μετά από τις υπόλοιπες περιοχές, τώρα θα γίνει διαθέσιμη η ενημέρωση στο MIUI 13 και στην Ινδονησία. Η νέα ενημέρωση στο MIUI με αριθμό έκδοσης V13.0.3.0.SJZIDXM για την Ινδονησία είναι έτοιμη και θα κυκλοφορήσει το αργότερο στα τέλη Σεπτεμβρίου.

   Σε ότι αφορά τις Ευρωπαϊκές (EEA/EU) και Global εκδόσεις, ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι παρακάτω ROM:

   Λήψη της νέας EEA/EU V13.0.1.0.SJZEUXM MIUI 13 Recovery ROM (Android 12) για το Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) ΕΔΩ Λήψη της νέας EEA/EU V13.0.1.0.SJZEUXM MIUI 13 Fastboot ROM (Android 12) για το Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) ΕΔΩ Λήψη της νέας Global V13.0.1.0.SJZMIXM MIUI 13 ROM (Android 12) για το Redmi Note 9 Pro (Joyeuse) ΕΔΩ

   POCO M2 Pro

   Το POCO M2 Pro είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Redmi Note 9S. Η πολυαναμενόμενη ενημέρωση MIUI 13 για την Ινδία είναι έτοιμη για αυτό το μοντέλο. Ο αριθμός έκδοσης της ενημέρωσης στο MIUI 13 που έχει προετοιμαστεί είναι V13.0.1.0.SJPINXM . Αυτή η ενημέρωση, η οποία θα προσφέρει πολλές δυνατότητες στους χρήστες του POCO M2 Pro, θα κυκλοφορήσει το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου .

   Redmi 9

   Το Redmi 9 είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συσκευές χαμηλού κόστους. Διαθέτει οθόνη 6,53 ιντσών, ρύθμιση τετραπλής κάμερας στα 13 MP και Helio G80 chipset . Η ενημέρωση στο MIUI 13 είναι έτοιμη και θα κυκλοφορήσει σύντομα στην Κίνα με αριθμό έκδοσης V13.0.6.0.SJCCNXM . Αυτή η ενημέρωση θα κυκλοφορήσει  το αργότερο στα τέλη Σεπτεμβρίου .

   Για την Global έκδοση της συσκευής που κυκλοφόρησε ως RedMi 9T έχει βγει ήδη η Pilot Beta Global ROM, και αναμένεται σύντομα να έχουμε και την αντίστοιχη Ευρωπαϊκή EEA/EU ROM.

   Λήψη της νέας Global MIUI 13 ROM (V13.0.1.0.SJQMIXM – Android 12) για το Redmi 9T (Lime)

   **** Σημείωση : Όσοι δεν συμμετέχετε στο πρόγραμμα Pilot, μην κατεβάσετε την παραπάνω ROM γιατί δεν θα μπορέσετε να την εγκαταστήσετε και θα έχετε προβλήματα με την συσκευή σας εάν το επιχειρήσετε. Περιμένετε λίγες ημέρες, μέχρι να γίνει διαθέσιμη η κανονική έκδοση.

   Redmi Note 9 Pro Max

   Το Redmi Note 9 Pro Max, που κυκλοφόρησε αποκλειστικά στην Ινδία, αγαπήθηκε από τους χρήστες. Παρουσιάστηκε το 2020, αυτό το μοντέλο διαθέτει οθόνη 6,67 ιντσών, τετραπλή κάμερα 64 MP και Snapdragon 720G SoC. H ενημέρωση στο MIUI 13 για την συσκευή είναι έτοιμη και θα κυκλοφορήσει σύντομα με αριθμό έκδοσης V13.0.1.0.SJXINXM . Θα κυκλοφορήσει το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου .

   Redmi Note 9S (Note 9 Pro India)

   Το Redmi Note 9S (Note 9 Pro India) ένα από τα μοντέλα που πωλούνται στην Ινδία, είναι αρκετά δημοφιλές. Η νέα κύρια ενημέρωση στο MIUI 13 για το Redmi Note 9S είναι έτοιμη με αριθμό έκδοσης V13.0.1.0.SJWINXM και θα κυκλοφορήσει το αργότερο στις αρχές Οκτωβρίου.

   Σε ότι αφορά τις Global και Ευρωπαϊκές εκδόσεις (EEA/EU) ROM για την συσκευή, αυτές μέχρι στιγμής είναι σε Pilot Beta μορφή, αλλά σύντομα θα γίνουν διαθέσιμες και οι κανονικές τους εκδόσεις ώστε να μπορείτε να τις κατεβάσετε όλοι.

   Λήψη της νέας Global MIUI 13 ROM (Android 12) για το Redmi Note 9S (Curtana) ΕΔΩ Λήψη της νέας EEA/EU MIUI 13 ROM (Android 12) για το Redmi Note 9S (Curtana) ΕΔΩ

   **** Σημείωση : Όσοι δεν συμμετέχετε στο πρόγραμμα Pilot, μην κατεβάσετε τις παραπάνω ROM γιατί δεν θα μπορέσετε να την εγκαταστήσετε και θα έχετε προβλήματα με την συσκευή σας εάν το επιχειρήσετε. Περιμένετε λίγες ημέρες, μέχρι να γίνει διαθέσιμη η κανονική έκδοση.

   Xiaomi Pad 5

   Φτάνουμε στην τελευταία συσκευή στη λίστα μας που είναι το Xiaomi Pad 5. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με το MIUI 12.5 που βασίζεται στο Android 11. Διαθέτει οθόνη LCD 11 ιντσών 120Hz, πίσω κάμερα 13MP και chipset Snapdragon 860.

   Η ενημέρωση στο MIUI 13 που βασίζεται σε Android 12 ετοιμάστηκε για το Xiaomi Pad 5 πριν από λίγες ημέρες, και θα έρθει σύντομα στους χρήστες στη Ρωσία με αριθμό έκδοσης V13.1.2.0.SKXRUXM . Αυτή η ενημέρωση, η οποία θα αυξήσει τη σταθερότητα του συστήματος και θα κυκλοφορήσει στην Ρωσία το αργότερο στα τέλη Σεπτεμβρίου .

   Σε ότι αφορά τις Global και Ευρωπαϊκές εκδόσεις (EEA/EU) στο MIUI 13, οι πρόσφατες εκδόσεις που έχουν κυκλοφορήσει είναι προς το παρόν σε Pilot Beta μορφή, αλλά σύντομα θα έχουμε και τις κανονικές εκδόσεις που θα μπορείτε να τις εγκαταστήσετε όλοι.

   Λήψη της νέας EEA/EU MIUI 13 ROM (V13.1.2.0.SKXEUXM – Android 12) για το Mi Pad 5 (Nabu) Λήψη της νέας Global MIUI 13 ROM (V13.1.1.0.SKXMIXM – Android 12) για το Mi Pad 5 (Nabu)

   **** Σημείωση : Όσοι δεν συμμετέχετε στο πρόγραμμα Pilot, μην κατεβάσετε τις παραπάνω ROM γιατί δεν θα μπορέσετε να την εγκαταστήσετε και θα έχετε προβλήματα με την συσκευή σας εάν το επιχειρήσετε. Περιμένετε λίγες ημέρες, μέχρι να γίνει διαθέσιμη η κανονική έκδοση.

   Εάν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για όλες τις νέες Global και Ευρωπαϊκές (EEA/EU) ROM που κυκλοφορεί η Xiaomi, τότε απλά θα πρέπει να παρακολουθείτε τους πίνακες που έχουμε αναρτήσει στον παρακάτω σύνδεσμο.

   MIUI 13 Public – EEA & Global ROMS : Η λίστα με τις επίσημες ROM από την Xiaomi (Download Links)

   Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

    

   Ακολουθήστε μας και στο Telegram ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

   Αυτή η ανάρτηση MIUI 13 : Αυτά είναι τα δημοφιλή Smartphone που λαμβάνουν ενημέρωση σύντομα! (λίστα με 6 συσκευές) είναι δημοσιευμένη στο News by Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/popular-xi…i-13-update-soon-89667-2/