Διαφήμιση
Διαφήμιση

Nova : Πρωτοστατεί και συντονίζει καινοτόμα ερευνητικά έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Evolved 5G και 6G υπηρεσίες

  Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Πέμπτη 22/09/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.9.21 ROM για 12 συσκευές.
  Οι υπόλοιπες ROM θα παραδοθούν σταδιακά μόλις έχουμε Source

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Nova : Πρωτοστατεί και συντονίζει καινοτόμα ερευνητικά έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Evolved 5G και 6G υπηρεσίες

   New

   Ο/H News from our Magazino έγραψε:

   Η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοίνωσε την ανάθεση τριών (3) ερευνητικών έργων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, FIDAL, ACROSS και ADROIT-6G με στόχο την ανάπτυξη αρχιτεκτονικών και πλατφορμών που θα προωθήσουν την εξέλιξη εφαρμογών αξιοποιώντας τις νέες δυνατότητες που παρέχουν τα δίκτυα επόμενης γενιάς.

   • FIDAL, ACROSS και ADROIT-6G τα ερευνητικά έργα που αναμένεται να υλοποιηθούν την επόμενη τετραετία στο πλαίσιο του HORIZON EUROPE
   • Στόχος είναι η μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων των δικτύων επόμενης γενιάς 5G και 6G!
   • Συμμετοχή καινοτόμων συνεργατών όπως Telenor, Telefonica, Nokia, Ericsson, Airbus, Πανεπιστήμιο Πατρών, P-NET, Ι.Τ.Ε.

   Τα έργα, τα οποία αναμένεται να υλοποιηθούν την επόμενη τετραετία, συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του HORIZON EUROPE. Η Nova συντονίζει τα ερευνητικά έργα FIDAL και ACROSS στα οποία συμμετέχουν πολυάριθμοι συνεργάτες που έχουν συνδέσει το όνομα τους με την καινοτομία, μεταξύ των οποίων οι Telenor, Telefonica, Nokia, Ericsson, Aibus, Πανεπιστήμιο Πατρών, P-NET, Ι.Τ.Ε. κ.α.

   Το έργο FIDAL στοχεύει να πρωτοστατήσει στην έρευνα για υπηρεσίες και δίκτυα Evolved 5G, προωθώντας ανοιχτές αρχιτεκτονικές, και πειραματιζόμενοι σε υποδομές ευρείας κλίμακας στην Ελλάδα, Νορβηγία και Ισπανία. Το έργο θα εκμεταλλευτεί τις νέες δυνατότητες των δικτύων Evolved 5G μέσω της σύγκλησης του Εικονικού (Cyber) και του Φυσικού κόσμου με σκοπό τη δημιουργία υπηρεσιών στους τομείς των Media και Αντιμετώπισης Καταστροφών.

   Το έργο ACROSS θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει μια πλατφόρμα ανάπτυξης και ολοκληρωμένης διαχείρισης υπηρεσιών για δίκτυα και υπηρεσίες επόμενης γενιάς, με στόχο την επίτευξη υψηλών επιπέδων αυτοματισμού, απόδοσης, επεκτασιμότητας και ενεργειακής απόδοσης.

   Το ADROIT6G αποσκοπεί στη μελέτη της μετάβαση στο 6G. Η έρευνα στο έργο έχει στόχο τη μελέτη καινοτόμων αρχιτεκτονικών των δικτύων 6G με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (AI).

   Στο πλαίσιο της ενεργής συμμετοχής της σε ερευνητικά έργα, η Nova συνεργάζεται με Ερευνητικά Ινστιτούτα, Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και καινοτόμες εταιρείες, με σκοπό την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της, εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες που προσφέρει στους πελάτες της, αλλά και ενισχύοντας παράλληλα την τεχνολογική ανάπτυξη της Ελλάδας. Αναπτύσσοντας τεχνογνωσία στην τεχνολογία 5G, η Nova διαμορφώνει μελλοντικές τεχνολογικές λύσεις, εμπορικές εφαρμογές και καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα.

   Ο κ. Αλέξανδρος Μπρέγιαννης, Public Sector & ICT Executive Director της Nova, δήλωσε:

   Η εταιρεία μας έχει μακρά ιστορία καινοτομίας μέσω της συστηματικής συμμετοχής της τόσο σε ελληνικά, όσο και σε ευρωπαϊκά ερευνητικά έργα. Ανάμεσα στους σημαντικούς τομείς ενδιαφέροντος στους οποίους επενδύει η Nova συγκαταλέγονται η υλοποίηση καινοτόμων πλατφορμών για τη δημιουργία και τη διανομή περιεχομένου, τα περιβάλλοντα ανταλλαγής μεγάλων δεδομένων, και η δημιουργία καινοτόμων επιχειρησιακών υπηρεσιών 5G. Η τεχνογνωσία που αποκτάται και οι λύσεις που υλοποιούνται μέσω των έργων αυτών συμβάλουν σημαντικά στη δημιουργία νέων υπηρεσιών, καθιστώντας την εταιρεία πρωτοπόρα στην Ελληνική αγορά.

   Δελτίο Τύπου


   Mi TeamΜην ξεχάσετε να ακολουθήσετε το Xiaomi-miui.gr στο Google News για να ενημερώνεστε αμέσως για όλα τα νέα άρθρα μας ! Μπορείτε επίσης αν χρησιμοποιείτε RSS reader, να προσθέσετε την σελίδα μας στη λίστα σας, ακολουθώντας απλά αυτό τον σύνδεσμο >> https://news.xiaomi-miui.gr/feed/gn

    

   Ακολουθήστε μας και στο Telegram  ώστε να μαθαίνετε από τους πρώτους την κάθε μας είδηση!

    

   Follow us on Telegram (ENG Language) so that you are the first to learn our every news!

   Αυτή η ανάρτηση Nova : Πρωτοστατεί και συντονίζει καινοτόμα ερευνητικά έργα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για Evolved 5G και 6G υπηρεσίες είναι δημοσιευμένη στο News by Xiaomi Miui Hellas.

   Πηγή: news.xiaomi-miui.gr/nova-evolved-5g-and-6g-services-89629-2/