Διαφήμιση

Το YouTube αγοράζει την υπηρεσία streaming Twitch για 1 δισ.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το YouTube αγοράζει την υπηρεσία streaming Twitch για 1 δισ.

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-youtube-agorazei-tin-ypiresia-streaming-twitch-135336.html']
   Youtube Logo
   Σύμφωνα με πληροφορίες το YouΤube, δηλαδή η Google, προτίθεται να αγοράσει την δημοφιλή υπηρεσία Twitch, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουνε αλλά και να παρακολουθήσουν δωρεάν μαγνητοσκοπημένα βίντεο από παιχνίδια, εκτός από το pc και στο Xbox και Playstation 4.

   Η συμφωνία, η οποία θα γίνει με μετρητά, πρόκειται να ανακοινωθεί άμεσα και θα είναι η πιο σημαντική στην ιστορία του YouTube, το οποίο η Google είχε αγοράσει έναντι του ποσού των 1.65 δισ. δολαρίων.

   Το Twitch ισχυρίζεται ότι έχει 45 εκατομμύρια χρήστες μηνιαίως, με πάνω από 1 εκατομμύριο μέλη να ανεβάζουν βίντεο κάθε μήνα. Επίσης μεταδίδει βίντεο από συνεργάτες όπως το CBS Interactive’s GameSpot, Joystiq και το Destructoid.

   Το Twitch ξεκίνησε την λειτουργία του τον Ιούνιο του 2011 με ιδρυτές τους Justin Kan και Emmett Shear, οι οποίοι είχαν ιδρύσει επίσης την πρώτη πλατφόρμα ζωντανής αναμετάδοσης το justin.tv.

   Το YouTube περιμένει αυστηρό έλεγχο από τις αντιμονοπωλιακές ελεγκτικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. αφού ήδη προσφέρει στους χρήστες του 6 δισ. ώρες βίντεο μηνιαίως σε περισσότερους από 1 δισ. χρήστες παγκοσμίως.


   Πηγή: Variety
   [/feedquote]