Διαφήμιση

Το Google Glass στοιχίζει στην Google 10 φορές λιγότερο από την λιανική τιμή του

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το Google Glass στοιχίζει στην Google 10 φορές λιγότερο από την λιανική τιμή του

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-google-glass-stoixizei-stin-google-10-a-135227.html']
   Μετά από την αποσυναρμολόγησή τους από την ιστοσελίδα ihs.com βρέθηκε ότι τα μέρη από τα οποία αποτελούνται τα γυαλιά της Google στοιχίζουν 152,47 $, δηλαδή δέκα φορές πιο φτηνά από ότι πωλούνται σήμερα, κάτι που η Google διαψεύδει.
   Παραδόξως το πιο ακριβό εξάρτημα είναι ο σκελετός των γυαλιών στα 22 $ ενώ το δεύτερο πιο ακριβό είναι η οθόνη υγρών κρυστάλλων σιλικόνης (LCOS) στα 20 $.

   Είναι γεγονός, όπως αναφέρεται και στην αναφορά αυτή, ότι στο κόστος συμπεριλαμβάνεται όλη η επιστημονική έρευνα, οι δοκιμές και τα πειράματα των μηχανικών της εταιρείας μέχρι να καταλήξουν στο προιόν το οποίο βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική φάση.

   Πρόσφατα τα Google Glass έγιναν διαθέσιμα στο ευρύ κοινό στην ίδια όμως τιμή των 1.500 $ όπως και όταν ήταν διαθέσιμα μόνο σε λίγους VIP παρόλο που πολλοί αναμένανε πτώση της τιμής παράλληλα με την ευρεία διάθεση των γυαλιών.

   Υπολογίζεται όμως ότι τα γυαλιά της Google θα κατακλείσουν την αγορά, δυστυχώς μόνο των Η.Π.Α., προς το παρόν.   Πηγή: IHS
   [/feedquote]