Διαφήμιση

Διέρευσε έγγραφο της Microsoft που επιβεβαιώνει τα Windows 9 και τα Windows 365

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Διέρευσε έγγραφο της Microsoft που επιβεβαιώνει τα Windows 9 και τα Windows 365

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/diereyse-eggrafo-tis-microsoft-pou-epivevaionei-ta-135216.html']
   Γνωστό παπαγαλάκι από την Κίνα που διαρρέει συνήθως ειδήσεις που αφορούν τη Microsoft, ο επονομαζόμενος Faikee, έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, ίσως ενός σκαναρισμένου εγγράφου της Microsoft, στο οποίο φαίνεται η εταιρεία να δουλεύει πάνω σε προιόντα Windows 8.1 Update 2, Windows 9, Windows Server 9 και mobile, Office 2015 και Windows 365.
   Ο Faikee γενικά διαρρέει ειδήσεις που έχουν επαληθευτεί και θεωρείται αξιόπιστη πηγή. Άλλωστε το update 2 των windows 8.1 έχει ανακοινωθεί και επίσημα. Το Windows 365 παραπέμπτει σε υπηρεσία αντίστοιχη του Office 365 μια συνδρομητική υπηρεσία όπου ο καταναλωτής έχει πάντα την τελευταία ενημερωμένη έκδοση της σουίτας πληρώνοντας με το μήνα, το εξάμηνο ή τον χρόνο. Πολλές μεγάλες εταιρείες όπως πχ. η Adobe με το Creative Suite CC, έχουν υιοθετήσει αυτό το μοντέλο.
   Ίσως λοιπόν μια νέα, ίσως και παράλληλη έκδοση των windows να στηριχθεί στο συνδρομητικό μοντέλο που θα καλύπτει τον χρήστη σε όλες τις συσκευές του, είτε είναι pc είτε tablet/κινητό.
   Όσον αφορά το Office προβλέπονται να κυκλοφορήσουν Metro εκδόσεις για τα windows 8.1.2 και τα windows 9.
   Πηγή: myce
   [/feedquote]