Πρόβλημα λειτουργίας Google Pay
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ειτε με το miflash περνώντας μια official fastboot rom είτεε εντολές σε fastboot.
Fastboot OEM lock νομίζω είναι η εντολή... -
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΩΤΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ROOT H ΕΧΕΙΣ CUSTOM RECOVERY ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΑ CUSTOM MIUI ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΘΑ ΜΠΡΙΚΑΡΕΙ , ΑΝ ΕΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ ΜΑΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Π ΕΙΠΑΜΕ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΑΜΑΥΡΟΥΔΗΣ
Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΠΕΡΝΑΣ ΜΙΑ FASTBOOT ROM ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ BOOTLOADER ME ΕΠΙΛΟΓΗ CLEAN ALL ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ Η ΡΟΜ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΤΗΛ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ CLEAN ALL AND LOCK STO MI FLASH TOOL ΕΙΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΣΕ FASTBOOT
ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ fastboot oem lock εδω πως θα περασεις την fastboot rom
-
Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το Google Pay αντιμετωπίζω και στο X5 5G μου, μετά από εγκατάσταση EU ROM.
Ακολούθησα και τις παρακάτω οδηγίες που βρήκα στο διαδίκτυο για το θέμα, χωρίς αποτέλεσμα όμως.
Google Help
Βοήθεια Google
Βοήθεια Google
How to Fix Play Protect Certification Error - xiaomiui
Κι έχω κι εγώ το Food Pass στο κινητό....
Poco X5 5G via TapatalkXiaomi POCO X5 5G 8/256GB -
Δεν το κλειδώνω ωραία θα το αφήσω ξεκλειδώτο έχει μπρικαρει και το ξεμπρικαρα από το πρόγραμμα ευτυχώς είχα ένδειξη fastboot και περάστηκε μια Ρομ από μόνο της χωρίς να βάλω εγώ Ρομ τώρα κατέβασα την clobal παω να την φλασαρω και το φλασαρη κατευθείαν στην ουσία δεν περνάει τίποτα.μεσα
-
Ο/H Giorgos1985 έγραψε:
Δεν το κλειδώνω ωραία θα το αφήσω ξεκλειδώτο έχει μπρικαρει και το ξεμπρικαρα από το πρόγραμμα ευτυχώς είχα ένδειξη fastboot και περάστηκε μια Ρομ από μόνο της χωρίς να βάλω εγώ Ρομ τώρα κατέβασα την clobal παω να την φλασαρω και το φλασαρη κατευθείαν στην ουσία δεν περνάει τίποτα.μεσα
-
-
Ο/H Giorgos1985 έγραψε:
Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία έχω κατεβάσει την clobal για το κινητό xiaomi mi note 2 και όταν την φλασαρω το φλασαρη πολύ γρήγορα 1 δευτερόλεπτο και μου γραφή ολοκληρώθηκε αλλά δεν περνάει τίποτα μέσα
-
Ok θα το δοκιμασω ευχαριστω πολυ
-
ειδα στο λαπτοπ δεν βλεπω κατι για λευκες θυρες η μπλε θυρες τα drivers παντως εχουν περαστει κανονικα
-
Ο/H Giorgos1985 έγραψε:
ειδα στο λαπτοπ δεν βλεπω κατι για λευκες θυρες η μπλε θυρες τα drivers παντως εχουν περαστει κανονικα
-
Δοκίμασε και με ένα usb2 hub.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0