Διαφήμιση

Το μέλλον του Unreal Tournament ξεκινά σήμερα!

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το μέλλον του Unreal Tournament ξεκινά σήμερα!

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-mellon-tou-unreal-tournament-ksekina-simera-135086.html']
   Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε σήμερα στον δικτυακό τόπο unrealengine.com, ξεκινάει η ανάπτυξη του πολύ γνωστού σε όλους παιχνιδιού Unreal Tournament, με την συνεργασία της Epic, φίλων του UT and προγραμματιστών της Unreal Engine 4. Από την πρώτη γραμμή κώδικα και μέσα από πολλούς διαύλους επικοινωνίας όπως το Twitch, συζητήσεις σε fora, θα ξεκινήσει η δημιουργία από την αρχή ενός παιχνιδιού που εδώ και πάνω από 15 χρόνια κρατάει το ενδιαφέρον των φίλων του είδους αμείωτο.

   Το κερασάκι στην όλη υπόθεση, είναι ότι αυτό το παιχνίδι θα φτιαχτεί από την κοινότητα για την κοινότητα των φίλων των παιχνιδιών και θα είναι δωρεάν. Όχι "Free to play" όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αλλά τελείως δωρεάν. Όταν το παιχνίδι θα είναι πλέον έτοιμο και μπορεί να παιχτεί από τους χρήστες θα είναι δωρεάν, ενώ μέσα σε αυτό θα φτιαχτεί μια αγορά (Marketplace), στην οποία προγραμματιστές και δημιουργοί περιεχομένου θα μπορούν να δημιουργούν και να πουλάνε mods και περιεχόμενο. Τα κέρδη από τις αγορές στο Marketplace, θα μοιράζονται μεταξύ του δημιουργού περιεχομένου και της Epic.


   [/feedquote]