Διαφήμιση

Το μέλλον του Unreal Tournament ξεκινά σήμερα!

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!! <<

  Tρέχουσα ενημέρωση 20.5.228 (25/05/2020 16:45)

  Έγινε η διανομή των νέων 20.5.22 ROM για τις 28 συνολικά συσκευές...

  - Για να βελτιωθούν οι επιδόσεις στα Mi 10, Mi 10 10Pro και Redmi K30 Pro και να γίνει η αναβάθμισή του με νεώτερους driver της Qualcomm, οι διανομές των ROM για τις παραπάνω συσκευές, από σήμερα αναστέλλονται για τρεις εβδομάδες περίπου. Οι Stable εκδόσεις των συσκευών δεν επηρεάζονται.

  - Επειδή τα Redmi Note8 και Xiaomi CC9e αναβαθμίζονται σε Android 10, οι ROM για αυτές τις συσκευές αναβάλλονται για αυτή την εβδομάδα.

  H επόμενη διανομή των ROM θα γίνει όταν έχουμε διαθέσιμο Source από την Xiaomi και το xiaomi.eu.

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • Το μέλλον του Unreal Tournament ξεκινά σήμερα!

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-mellon-tou-unreal-tournament-ksekina-simera-135086.html']
   Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε σήμερα στον δικτυακό τόπο unrealengine.com, ξεκινάει η ανάπτυξη του πολύ γνωστού σε όλους παιχνιδιού Unreal Tournament, με την συνεργασία της Epic, φίλων του UT and προγραμματιστών της Unreal Engine 4. Από την πρώτη γραμμή κώδικα και μέσα από πολλούς διαύλους επικοινωνίας όπως το Twitch, συζητήσεις σε fora, θα ξεκινήσει η δημιουργία από την αρχή ενός παιχνιδιού που εδώ και πάνω από 15 χρόνια κρατάει το ενδιαφέρον των φίλων του είδους αμείωτο.

   Το κερασάκι στην όλη υπόθεση, είναι ότι αυτό το παιχνίδι θα φτιαχτεί από την κοινότητα για την κοινότητα των φίλων των παιχνιδιών και θα είναι δωρεάν. Όχι "Free to play" όπως αναφέρει η ανακοίνωση, αλλά τελείως δωρεάν. Όταν το παιχνίδι θα είναι πλέον έτοιμο και μπορεί να παιχτεί από τους χρήστες θα είναι δωρεάν, ενώ μέσα σε αυτό θα φτιαχτεί μια αγορά (Marketplace), στην οποία προγραμματιστές και δημιουργοί περιεχομένου θα μπορούν να δημιουργούν και να πουλάνε mods και περιεχόμενο. Τα κέρδη από τις αγορές στο Marketplace, θα μοιράζονται μεταξύ του δημιουργού περιεχομένου και της Epic.


   [/feedquote]
  • Διαφήμιση