Δε θα πω πολλά, αυτές οι 3 λέξεις στην ουσιά τους λένε τα πάντα.
Εννοείτε ότι κατάφερε και το μπούταρε βέβαια και έχω πάλι το κινητό μου.
Να είσαι καλά φίλε jimxai.
Χάρηκα πολύ.
να εισαι καλα φιλε μου και εγω χαρηκα που σε γνωρισα..!!! οσο για το χαρακτηρα σου τι να πω... οτι και αν πω ειναι λιγο..!! πολυ ευγενικος και μετρημενος..!! και εγω ευχαριστω πολυ!!!
στο δικο μου με την 13.01 που του περασα νεκρωσε μετα απο 2 μερες και ενω ειχα μπαταρια 93 % μεσα..τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση?Δεν το αναγνωριζει καν ο υπολογιστης
στο δικο μου με την 13.01 που του περασα νεκρωσε μετα απο 2 μερες και ενω ειχα μπαταρια 93 % μεσα..τι γινετε σε αυτη τη περιπτωση?Δεν το αναγνωριζει καν ο υπολογιστης
κατέβασε και κανε εγκατάσταση drivers minimal and and fastboot drivers και Qualcomm qd loader 9008 κανε μια επανεκκίνηση τον υπολογιστη και ξαναδες αν βγαζει κατι στην διαχειριση συσκευων η κανει καποιο ηχο οταν το κουμπωνεις στον υ/η
Ακολουθησα τον οδηγο που εχεις βαλει..Δεν κανει τιποτα.ουτε ηχο ουτε το βλεπει το pc..Το φορτιζα με φορτιστη 18w..
οποτε δεν ειναι μπρικαρισμενο προσπαθησε μια με τα κουμπια οσο ειναι σε φορτιση η στον υπολογιστη μπας και κανει καμια επανεκκινηση ι εστω κατι σαν επαννεκινηση αν δλδ κανει καποια δονηση αν δεν παλι αστο σε χαμηλη φορτιση πχ στον υπολογιστη γ καποιιες ωρες μπας και ξυπνησει αλιως μετα πρεπει αν βγαλεις πλατη και δοκιμη αν μπαινει σε edl με test point αυτα ειναι στος τελος ομως εσχατη επιλογη