Διαφήμιση

Το Cooler Master V1200 Platinum κάνει ντεμπούτο

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Το Cooler Master V1200 Platinum κάνει ντεμπούτο

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/to-cooler-master-v1200-platinum-kanei-ntempouto-134995.html']
   Cooler Master Logo
   Σήμερα η εταιρία Cooler Master προχώρησε στην ανακοίνωση ενός νέου τροφοδοτικού της σειράς V. Το νέο προϊόν με την ονομασία V1200 Platinum ανεβάζει και άλλο τα στάνταρ επιδόσεων της σειράς V, καθώς διαθέτει efficiency που αγγίζει το 93% σε φορτίο στο 50% της ισχύς του.

   To προϊόν διαθέτει αποσπώμενες καλωδιώσεις οι οποίες αποτελούνται από μαύρα flat καλώδια (με εξαίρεση το 24pin το οποίο είναι Slleeved), συμπεριλαμβανομένων 12 PCI-E 6+2 καλώδια. Συνεπώς ένα σύστημα με 4-way SLI/XFire είναι δυνατόν να το υποστηρίξει. Η ποιότητα των πυκνωτών είναι κορυφαία, καθώς χρησιμοποιήθηκαν μόνο Ιαπωνέζικοι πυκνωτές, custom PCB, 42mm μετασχηματιστές και η μία και μοναδική του 12V γραμμή, διαθέτει 100Α!

   Με τα εξαρτήματα να έχουν επιλεγεί ένα προς ένα, η κατασκευάστρια δείχνει να εμπιστεύεται τόσο τις επιδόσεις όσο και την μακροζωία του προϊόντος της και γι' αυτό το λόγο το συνοδεύει από εγγύηση 7 ετών.

   Διαθέτει έναν ανεμιστήρα 135mm FDB ο οποίος αναλαμβάνει την ψύξη του και μέσω ενός διακόπτη επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει on the fly τη λειτουργία του, ανάμεσα στην αυτόματη και στην hybric. Με αυτό το τρόπο υπόσχεται αθόρυβη λειτουργία και ασυναγώνιστες επιδόσεις.

   Το προϊόν φυσικά είναι Haswell Ready και η τιμή του έχει οριστεί από την εταιρία στα 299 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

   Δελτίο τύπου Cooler Master
   [/feedquote]