Διαφήμιση

Redmi note 8 --- κατα την κλήση μετα απο 2-3 λεπτα ο συνομιλητής δεν ακούει.

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Redmi note 8 --- κατα την κλήση μετα απο 2-3 λεπτα ο συνομιλητής δεν ακούει.

   Καλησπέρα αγόρασα το Redmi Note 8 για τη μητέρα μου ως οικονομική και αξιοπιστη λύση. Παθαίνει το εξής: αφού μιλήσει για 2-3 λεπτά ο συνομιλητής ακούει ένα έντονο "μπιπ" (σαν να πατήθηκε πλήκτρο) και μετα δεν ακούει τίποτα από το Note 8. Δεν πρέπει να είναι θεμα hardware γιατί στο CiT το μικροφωνο περνάει κανονικά τεστ, ενώ και στο viber δεν έχει προβλημα με τις κλήσεις. Πάροχος ειναι wind F2G. Έχει κανεις καμια ιδεα τι γίνεται?
  • Δοκίμασε να πάρεις ένα τηλέφωνο (στο σταθερό στο σπίτι για παράδειγμα), και μόλις απαντήσεις κράτα την συσκευή μακριά από το πρόσωπο (αυτί) σα να το έχεις σε ανοιχτή ακρόαση.

   Αν δεν κάνει το ίδιο, μπορεί να φταίει ο αισθητήρας προσέγγισης (Proximity Sensor), και κατά την διάρκεια της κλήσης να ενεργοποιείται η οθόνη και το μάγουλο να πιέζει κάποια από τα touch πλήκτρα στην οθόνη και να μπαίνει η κλήση σε αναμονή.

   Μπορείς να δοκιμάσεις αν κάνει το ίδιο και με ανοιχτή ακρόαση ή ακουστικά. ;)
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)