Διαφήμιση

Ανάκτηση φωτογραφιών από xiaomi mi 9t

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ανάκτηση φωτογραφιών από xiaomi mi 9t

   καλησπέρα στο forum

   δεν ξέρω πως συνέβη, αλλά από εκεί που το κινητό της συζύγου ήταν χθες κοντά στο 100% των 128gb, σήμερα έχει πέσει στο 57%.
   αποτέλεσμα, πάρα πολλές φωτογραφίες να έχουν εξαφανιστεί. υποφάκελοι να λένε ότι περιέχουν 700 φωτος, και μέσα να έχουν 9 που να μην μπορούν να ανοίξουν και όλες.

   εντελώς άσχετος με android, ξεκίνησα να ψαχτώ για ανάκτηση.
   ψάχνω και βρίσκω το EaseUS MobiSaver. μπαίνω developer στη συσκευή. ανοίγω το usb debugger, και εκεί που λέω οκ, θα γίνει δουλίτσα, θέλει root της συσκευής.
   αρχίζω να ψάχνομαι για root..
   πάω να ξεκλειδώσω bootloader. κάνω συσχέτιση της συσκευής με τον λογαριασμό Mi, κατεβάζω την εφαρμογή της xiaomi, δίνω και τις άδειες από το μενού του developer, όμως η εφαρμογή αρνείται να εντοπίσει τη συσκευή.
   κατεβάζω τους driver της xiaomi και της google, όμως τα windows 10 λένε ότι δεν κάνουν, και δε με αφήνουν να τους βάλω. η συσκευή, όταν είναι σε fastbook εμφανίζεσαι ως android στο devide menu.

   έχετε καμιά ιδέα τι να κάνω σε αυτό το σημείο?

   κάπου διάβασα, ότι το ξεκλείωδωμα του bootloader παίζει να κάνει factory reset, και να τα σβήσει όλα.. παίζει κάτι τέτοιο?

   αν καταφέρω και τελικά το root, θα μπορέσω να ανακτήσω τα αρχεία, ή τζάμπα κόπος?

   ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια..
  • Αν είχε μέσα mi account ή άλλο λογαριασμό στους οποίους έκανε συγχρονισμό δείτε στις αντίστοιχες σελίδες μήπως έχουν ανέβει.

   Μην δοκιμάσεις unlock...κάνει factory reset και τότε θα χαθούν μία και καλή όλα :/