Διαφήμιση

Η Aerocool ανακοινώνει δύο Slim κουτιά με τις ονομασίες QS-101 & QS-102

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Aerocool ανακοινώνει δύο Slim κουτιά με τις ονομασίες QS-101 & QS-102

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-aerocool-anakoinonei-dyo-slim-koutia-me-134655.html']
   Aerocool Logo
   Η γνωστή κατασκευάστρια Aerocool προχώρησε πριν λίγες μέρες στην ανακοίνωση δύο νέων κουτιών υπολογιστών. Τα δύο νέα προϊόντα της, με τις ονομασίες QS-101 και QS-102 είναι δύο slim κουτιά, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μοντέρνους χώρους αλλά και σαν HTPC σύμφωνα με την κατασκευάστρια.

   Και τα δύο προϊόντα διατίθενται σε τρεις χρωματικές εκδοχές, προσπαθώντας με αυτό το τρόπο η εταιρία να ικανοποιήσει κάθε γούστο. Οι τρεις χρωματισμοί είναι το μαύρο, το κόκκινο και το λευκό και παρόλο που σε τέτοιου είδους κουτιά, οι περιορισμοί είναι μεγάλοι, η εταιρία δίνει μεγάλη ευελιξία επιλογών στον υποψήφιο αγοραστή.

   Τα δύο νέα κουτιά υποστηρίζουν μητρικές mini-ITX αλλά και micro-ATX και στο εσωτερικό τους επίσης, μπορούν να φιλοξενήσουν ψύκτρες επεξεργαστών έως και 8 εκατοστών σε ύψος αλλά και κάρτες γραφικών χαμηλού προφίλ έως 24 εκατοστά σε μήκος.

   Επίσης στο front panel τους είναι εξοπλισμένα με κουμπί εκκίνησης, jack για μικρόφωνο και ακουστικά αλλά και μία θύρα USB3.0 για το QS-101 και δύο θύρες USB3.0 για το QS-102.


   Αρκετές φαίνεται να είναι οι επιλογές και στις θέσεις για δίσκους και οπτικές συσκευές. Τα δύο κουτιά έχουν τη δυνατότητα φιλοξενίας μίας οπτικής συσκευής, είτε αν δεν επιθυμεί ο χρήστης κάποια οπτική συσκευή, μπορεί να προσθέσει στη θέση της έναν δίσκο 3,5" ή 2,5". Επίσης μπορούν να φιλοξενήσουν ένα ακόμα δίσκο 3,5" ή 2,5" και όλα αυτά σε διαστάσεις μόλις 100 x 300 x 415 χιλιοστών.   Κλείνοντας άξιο αναφοράς είναι το σύστημα για διαχείρισης καλωδίων με τις οπές στα κατάλληλα σημεία, η υποστήριξη SFX τροφοδοτικού στο μπροστινό μέρος και η παρουσία ειδικής υποδοχής στο πίσω μέρος για τη τροφοδοσία του. Τα δύο κουτιά έρχονται εξοπλισμένα με έναν ανεμιστήρα 80 mm, με τις στροφές να φτάνουν τις 1.600 ανά λεπτό, τη ροή αέρα στα 28.40CFM και τα επίπεδα θορύβου να είναι 21.6dBA.

   Η προτεινόμενη τιμή από την κατασκευάστρια είναι τα 25 ευρώ μη συμπεριλαμβανομένων των φόρων και τα δύο κουτιά είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά.
   Δελτίο Τύπου Aerocool
   [/feedquote]