Διαφήμιση

Call Of Duty - Modern Warfare 4 (2014)

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Call Of Duty - Modern Warfare 4 (2014)

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/call-of-duty-modern-warfare-4-2014-a-134650.html']
   Το επόμενο επεισόδιο της πασίγνωστης πλέον σειράς Call Of Duty θα είναι κοντά μας το Νοέμβριο του 2014. Όπως ανακοίνωσε ο CEO της Activision Publishing, Eric Hirshberg, η ανάπτυξη θα γίνει με κατεύθυνση την επόμενη γενιά κονσολών (PS4, XBOX One) και υπολογιστών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα μείνουν εκτός οι παλαιότερες μηχανές. Το πιθανότερο όμως να βγει με κάποια καθυστέρηση για αυτές. Η ανάπτυξη φυσικά έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και περίπου δύο χρόνια σε συνεργασία με τη Sledgehammer Games, ώστε να μπορεί να είναι έτοιμο το Νοέμβριο.

   H Sledgehammer Games ιδρύθηκε το 2009 από τους Glen Schofield και Michael Condrey, γνωστούς από τη συνεργασία τους με τη Visceral Games και το πετυχημένο franchise του Dead Space. Σκοπός της εταιρίας ήταν να φτιάξουν ένα καινούριο CoD που θα ήταν third-person-shooter με στοιχεία RPG, το οποίο και είχαν έτοιμο σε πρωτότυπη μορφή μετά από περίπου 8 μήνες δουλειάς. Όμως, μια δικαστική διαμάχη μεταξύ της Infinity Ward, που έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού και των αρχικών ιδρυτών της, Jason West και Vince Zampella, κατέληξε στην αποχώρησή τους, μαζί με μια ομάδα που τους ακολούθησε στη νέα τους εταιρία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να παγώσει η ανάπτυξη καθότι ήταν μεγάλο ρίσκο η SG να συνεχίσει μόνη της. Τελικά η Activision πήρε το ρίσκο και της ανέθεσε να φτιάξει μια έκδοση first-person-shooter του παιχνιδιού σε στενή συνεργασία με την Infinity Ward, καταλήγοντας έτσι στο αναμενόμενο Modern Warfare 4.

   Έτσι, το καλοκαίρι του 2013, η SG ανακοίνωσε πως κάνει προσλήψεις για ένα νέο CoD και ήθελε άτομα ικανά να φτιάξουν εικόνες, textures και φωτορεαλιστικά εφέ για τη σειρά. Αργότερα, τον Ιανουάριο του 2014, έψαχναν για γραφίστα εξειδικευμένο σε όπλα και οχήματα που να έχει εμπειρία σε φωτορεαλιστικές εικόνες και τεχνικές της επόμενης γενιάς κονσολών, φτάνοντας έτσι στις 6 Φεβρουαρίου 2014 όπου έγινε κι επίσημα η ανακοίνωση της έκδοσης του νέο CoD-MW4.

   Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πολλά στοιχεία για το παιχνίδι καθαυτό, παρά μία εικόνα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, η οποία απεικονίζει ένα στρατιώτη με εξαιρετική λεπτομέρεια. Οι απανταχού φίλοι της σειράς, ελπίζουν να είναι αυτού του επιπέδου τα γραφικά στο παιχνίδι, αλλά χωρίς αυτό να μειώσει την αίσθηση και την ποιότητα του gameplay.

   Call Of Duty - Modern Warfare 4

   [/feedquote]