Διαφήμιση

Η AOC παρουσιάζει οθόνες MVA 28 ιντσών

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η AOC παρουσιάζει οθόνες MVA 28 ιντσών

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-aoc-parousiazei-othones-mva-28-intson-134630.html']
   Οθόνες 28 ιντσών (71,1 εκ.) παρουσιάζει για πρώτη φορά η εταιρία οθονών AOC. Τα μοντέλα m2870Vhe και m2870Vq διαθέτουν μεγάλα 16:9 MVA πάνελ με ανάλυση Full HD, γωνίες ευρείας θέασης και υψηλή φωτεινότητα. Τα πλούσια χρώματα, η υψηλή αντίθεση και οι γρήγοροι χρόνοι απόκρισης καθιστούν αυτές τις δύο οθόνες ιδανικές τόσο για επαγγελματική χρήση όσο και για ψυχαγωγία, όπως video games και ταινίες. Tα δύο μοντέλα διαθέτουν ευρύ φάσμα υποδοχών και πρόσθετων χαρακτηριστικών, ενώ η m2870Vq είναι επιπλέον εξοπλισμένη με υποδοχή DisplayPort και στερεοφωνικά ηχεία.

   Χάρη στην τεχνολογία πάνελ MVA, οι εξαιρετικά μεγάλες 16:9 ευρείες οθόνες προσφέρουν πλούσια, ζωντανά χρώματα και πολύ υψηλή αντίθεση 3000:1. Αυτό τις καθιστά κατάλληλες για απαιτητικές επαγγελματικές εργασίες όπως είναι τα σχεδιαστικά προγράμματα που απαιτούν υψηλή πιστότητα χρωμάτων, ακόμα και σε μεγάλη γωνία θέασης έως 178°. Με γρήγορο χρόνο απόκρισης, μόλις 5 ms, οι δύο Full HD οθόνες είναι ιδανικές και για ψυχαγωγία, όπως παιχνίδια και ταινίες, που ζωντανεύουν πραγματικά στις μεγάλες οθόνες των 28 ιντσών. Χάρη στη μεγάλη διάσταση της οθόνης οι καθημερινές εργασίες γραφείου, όπως ο χειρισμός μεγάλων υπολογιστικών φύλλων και προγραμμάτων με πολλαπλά παράθυρα γίνονται πιο εύκολες. Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, η υψηλή φωτεινότητα των 300 cd/m² διασφαλίζει καθαρές εικόνες ακόμα και σε περιβάλλον με έντονο φως.

   Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με D-Sub, DVI και HDMI υποδοχές, επιτρέποντας τόσο αναλογική όσο και ψηφιακή είσοδο. Η m2870Vq ξεχωρίζει για την πρόσθετη υποδοχή DisplayPort και τα στερεοφωνικά ηχεία. Την εμπειρία του χρήστη βελτιώνει ακόμα περισσότερο μια σειρά από έξυπνα εργαλεία λογισμικού. Παράλληλα, ευφυείς λειτουργίες εικόνας χρησιμοποιούν τα “e-Saver” και “Eco Mode” για να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, ενώ το i-Menu επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση της οθόνης από το ποντίκι. Το πρόγραμμα "Screen+” επιτρέπει στο χρήστη να επωφεληθεί πλήρως τη μεγάλη επιφάνεια των 28 ιντσών χωρίζοντάς τη σε έως 4 ανεξάρτητα τμήματα, προσβάσιμα μέσω συντομεύσεων του πληκτρολογίου.

   Τα δύο μοντέλα χρησιμοποιούν ενεργειακά αποδοτικό οπίσθιο LED φωτισμό και πληρούν αυστηρά πιστοποιητικά βιωσιμότητας, όπως το TCO 6.0 ή το Energy Star 6.0. Η AOC παρέχει εγγύηση 3 ετών για τις οθόνες της, συμπεριλαμβανομένης υπηρεσίας επί τόπου αντικατάστασης.

   Οι οθόνες είναι ήδη διαθέσιμες με ενδεικτική τιμή €259 για τη m2870Vhe και €269 για τη m2870vq.

   m2870Vhe

   m2870Vq

   m2870Vq

   Δελτίο Τύπου
   [/feedquote]