Διαφήμιση

PROXIMITY SENSOR - ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 22/10/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.10.20 για 25 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει σταματήσει η εβδομαδιαία διανομή των ROM για τα Mi 11, Mi 11 Pro/Ultra, Redmi K40 Pro/+/Mi 11i, Mi 11 Lite 5G, Mi 10S και POCO F3/Redmi K40 λόγω των δοκιμών στο Android 12.

  Από τις 27 Νοεμβρίου σταματά η διανομή των εβδομαδιαίων Beta ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • PROXIMITY SENSOR - ΜΑΥΡΗ ΟΘΟΝΗ

   Γεια σε όλους και καλή εβδομάδα.

   Καταρχάς είμαι κάτοχος ενός Mi10 από τον Φεβρουάριο, αγορασμένο σε προσφορά από Κωτσόβολο.

   Εδώ και αρκετό καιρό (δεν είμαι σίγουρος αν το κάνει μόνο μετά την τελευταία αναβάθμιση που πήρε το κινητό σε Global 12.5.2) το κινητό την ώρα που το έχω σε κάποια από τις τσέπες του παντελονιού και την ώρα που χτυπάει , μέχρι να κάνω την κίνηση να το πιάσω απαντάει μόνο του, σαν δηλαδή να παίρνει την εντολή "ANSWER" από την κίνηση του ποδιού ή ακουμπώντας στο ύφασμα της τσέπης.

   Αυτό είναι το πρώτο θέμα που έχω και δεν έχω βρει λύση. Η Infoquest δεν με βοήθησε καθώς δεν έχει ούτε POCKET Mode το κινητό αυτό ούτε το είχα στην αυτόματη απάντηση όπως με ρωτήσανε. Φυσικά μια προσωρινή λύση είναι η θήκη βιβλίο που προς το παρόν δείχνει να καλύπτει το πρόβλημα.

   Το δεύτερο πρόβλημα είναι πως όταν πάω να τερματίσω μια κλήση βρίσκομαι μπροστά σε μια μαύρη οθόνη η οποία ούτε ξεκλειδώνει/ξυπνάει από το πλαϊνό κουμπί ούτε με διπλό TAP στην οθόνη παρά μόνο μετά από αρκετές φορές πατώντας συνεχόμενα το OCK/UNLOCK κουμπί....

   Σε κάποια ξένα Forums διάβασα πως υπήρξε ένα μικρό θεματάκι με τον Proximity sensor και αφού μπήκα στο κρυφό μενού της Xiaomi όπου τεστάρεις σένσορες και άλλες λειτουργίες βρήκα πως δεν άλλαζε σε πολλές περιπτώσεις η τιμή του Proximity από 0.0 σε 5.0 παρά μόνο αν κάλυπτα τον σένσορα από πολύ πλαϊνή θέση.

   Επίσης σε ένα από τα πολλά Forums διάβασα πως και άλλα μοντέλα της Xiaomi αντιμετώπιζαν παρόμοια προβλήματα αλλά με κάποιο minor update τα διορθώνανε.

   Αν γνωρίζει κάποιος κάποια λύση στο πρόβλημα ή αν μπορεί να μου πει με ποιον τρόπο μπορώ, μέσω του Xiaomi Community, να αναφέρω το παρών BUG στην μαμά Xiaomi, να μου δείξει τον τρόπο παρακαλώ.

   Ευχαριστώ.
  • Είναι γνωστό το πρόβλημα >> Xiaomi : Θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα του αισθητήρα εγγύτητας σε ορισμένα από τα τηλέφωνά της - News by Xiaomi Miui Hellas

   Αναμένεται ενημέρωση λογισμικού που θα διορθώνει κάπως αυτό το πρόβλημα. ;)
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση!

   Ανυπομονώ για αυτή την ενημέρωση (φαντάζομαι και άλλοι χρήστες) καθώς είναι ενοχλητικό να χτυπάει το κινητό και να απαντάει "κατά λάθος" μόνο του στην τσέπη και να ακούει ο άλλος την όποια συζήτηση μπορεί να κάνεις εκείνη την χρονική στιγμή!
  • Διαφήμιση