Διαφήμιση

Βοήθεια για Εγκατάσταση της ελληνικής rom σε Poco X3 Pro

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 16 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Ο/H Nikos5150 έγραψε:

   Ο/H blackm76 έγραψε:

   .δηλαδη αν βγεί αναβάθμιση τής ρομ καί την αποθηκευσω στον εσωτερικό χώρο πως θα την βρω με τόν Twrp για νά τόν εγκαταστήσω.
   Mα πριν λίγο δεν έβαλες την xtrv;Πώς την βρήκες;Με τον ίδιο τρόπο που βρήκες τη rom μέσα από το twrp και την εγκατέστησες.
   μετά την εγκατάσταση τού twrp συνδέσα με καλώδιο στον υπολογιστή καί μου έβγαλε στον υπολογιστή μόνο ένα φάκελο μέσα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τού κινητού.τον φάκελο twrp.οι υπόλοιποι δεν φαινόντουσαν.εκει πέρασα την ρομ καί μετά από τον twrp βρήκα τον φάκελο.

   Πάτησα λοιπόν νά γίνει εγκατάσταση καί μουσική έβγαζε σφάλματα προσάρτησης.

   Πήγα λοιπόν στο μενού mount τού twrp και προσαρτησα τα σημεία πού έλεγε ότι δεν ήταν προσαρτημένα καί έτσι πέρασα την ρομ.

   Τώρα έχω σύστημα.ομως αν έρθει η ώρα για αναβάθμιση δεν θα κατεβάσω την rom στον αποθηκευτικό χώρο τής συσκευής μου καί μετά θα πάω στον twrp για να την φλασαρω;...

   Στον twrp λοιπόν εμφανίζει πολλούς φακέλους αλλά δεν είναι οι φάκελοι τού αποθηκευτικού χώρου τής συσκευής μου ούτε βρήκα τον αποθηκευτικό μου χώρο μέσα σέ κάποιον από αυτούς τούς φακέλους.

   Ούτε την ώρα μπορώ νά αλλάξω ούτε την γλώσσα στον twrp μπορώ νά αλλάξω.βασικα την αλλάζω καί μετά από επανεκκίνηση ξανά γυρνάει στα αγγλικά.και τα ξανά γυρνάω στα ελληνικά.μιλαω πάντα για τον twrp.συστημα έχω όπως σάς είπα.

   Για αυτό λέω μήπως πρέπει νά ξανά φλασαρω τόν twrp σάν νά είχε αναβάθμιση ο ίδιος η θα χάσω το σύστημα; αλλά καί έτσι νά είναι σέ ποίο φάκελο να τον βάλω για να τον φλασαρω αφού δεν τον βλέπω στον ίδιο τον twrp.

   Τα έγραψα αναλυτικά.καταλαβατε τι θέλω να πω..... :D
  • Ο/H Nikos5150 έγραψε:

   Χάνεται όμως η συνέχεια του γραπτού λόγου.Αν κάναμε edit όλοι μας και αφήναμε κενά,θα δημιουργούσαμε πρόβλημα στους επισκέπτες της σελίδας.

   Ο/H MIUI_ART έγραψε:

   Ο/H Nikos5150 έγραψε:

   @blackm76 το #161 και το #207 γιατί τα έσβησες;δημιουργούνται κενά στη συζήτηση
   Επανηλθαν τα post για να μην υπάρχουν κενά στην συζήτηση. :thumbup:
   ευχαριστώ καί συγνώμη για αυτό παιδιά απλά από το άγχος μου καί επειδή δεν είχα χρόνο έγραφα στο πόδι πού λένε.
  • Παιδιά δείτε λίγο αυτή την φωτογραφία.
   Τι ακριβώς είναι αυτό; πρέπει νά τό ενεργοποιήσω η επειδή είναι custom η ρομ δεν πρέπει νά τό ανεργοποιησω;
   Images
   • Screenshot_2021-10-10-14-11-14-595_com.miui.securitycenter.jpg

    384,01 kB, 1.080×2.400, viewed 16 times
  • Διαφήμιση
  • Επίσεις παιδιά αυτό που ρώτησα για τον twrp το είδατε; είναι φυσιολογικό η έτσι πρέπει νά δείχνει τον αποθηκευτικό μου χώρο;

   Δείχνει με λίγα λόγια το φάκελο συστήματος καί όχι τον προσωπικό αποθηκευτικό χώρο τής συσκευής μου.

   Καί πού θα περνάω το αρχείο zip τής επόμενης αναβάθμισης; όπου να ναι η πρέπει υποχρεωτικά να είναι αποθηκευμένο στον αποθηκευτικό χώρο τής συσκευής;
  • Αυτα τα πατας για επιλογη χώρου?
   Εγω οταν κατεβαζω την νεα ρομ την αποθηκευω στην sd και απο εκει την περναω
   Images
   • IMG_20211010_195010.jpg

    463,02 kB, 1.080×1.452, viewed 10 times
   • IMG_20211010_195038.jpg

    453,08 kB, 1.080×1.328, viewed 9 times
   • IMG_20211010_195112.jpg

    438,88 kB, 1.080×1.350, viewed 10 times
  • Sd εννοείς την έξτρα Καρτουλα πού παίρνει η συσκευή από το πλάι;δεν έχω.
   Καί από τη στιγμή που δεν έχω Σε ποιο σημείο θα περνάω το αρχείο zip; ρωτάω γιατί όπως σάς είπα βλέπω καί εγώ ότι βλέπετε εσείς όπως δείξατε στις φωτογραφίες αλλά όχι τα αρχεία τής συσκευής μου.

   Υπάρχει τρόπος να τα δω;
   Η να βάλω διαχειριστή αρχείων πού έχει πρόσβαση στα αρχεία συστήματος πού βλέπουμε καί νά περνάω το αρχείο zip καί νά τό εγκαθιστω μετα το αρχείο.
  • Γιατί τόσο άγχος; Όταν βγάλει αναβάθμιση θα πατήσεις να τη κατεβάσει μόνη της η συσκευή και μόλις τελειώσει το κατέβασμα θα γίνει πράσινη η επιλογή και μόλις την πατήσεις θα γίνει κάτι μαγικό που δεν έχει γίνει στα ανθρώπινα χρονικά, θα κάνει επανεκκίνηση, θα μπει twrp και θα γίνει η αναβάθμιση . Έτσι ξαφνικά. Ούτε SD ούτε otg καλώδιο.
  • Διαφήμιση
  • Όταν δεν υπάρχει sd το αρχείο συνήθως κατεβαίνει στο αρχικό διαμέρισμα και συνήθως κατω απο τους φακέλους θα το δεις....
   Επειδή όταν μπαίνει το twrp πρέπει να πατήσεις up a level και σε βάζει στον εσωτερικό χώρο όπου βλέπεις όλους τους φακέλους και κατω κατω θα δεις το αρχείο που έχει κατέβει..
  • Ο/H Vstromakias έγραψε:

   Γιατί τόσο άγχος; Όταν βγάλει αναβάθμιση θα πατήσεις να τη κατεβάσει μόνη της η συσκευή και μόλις τελειώσει το κατέβασμα θα γίνει πράσινη η επιλογή και μόλις την πατήσεις θα γίνει κάτι μαγικό που δεν έχει γίνει στα ανθρώπινα χρονικά, θα κάνει επανεκκίνηση, θα μπει twrp και θα γίνει η αναβάθμιση . Έτσι ξαφνικά. Ούτε SD ούτε otg καλώδιο.
   αλήθεια; από τίς ρύθμισης τής συσκευής στον έλεγχο ενημέρωσης γίνετε αυτό;

   αυτό δεν τό ήξερα.οποτε όλα καλά.αυτη είναι ή καλύτερη επιλογή.εγω νόμιζα έπρεπε νά την περάσω χειροκίνητα στον twrp όπως παλιά.
   Τέλεια τότε.και θα το μάθουμε σίγουρα μόλις βγεί αναβάθμιση.

   Όταν βγει αναβάθμιση για τον twrp πώς θα το καταλάβω; καί η διαδικασία αναβάθμισης ποια είναι; από τον ίδιο τον twrp κανείς έγκατασταση το αρχείο του twrp;
  • Ο/H tomsak έγραψε:

   Ναι απο τις ρυθμίσεις τσεκαρωντας με έλεγχο για αναβάθμιση rom
   Όχι το twrp το ξανα φλασαρεις με adb
   1)όπως έκανα την πρώτη φορά δηλαδή μπαίνοντας σε fast boot.
   Πώς τσεκαρο αν έχει αναβάθμιση; και από πού τόν κατεβάζω;
   Υπάρχει περίπτωση να χαθεί το σύστημα μου με την αναβάθμιση τού twrp;

   2) παραπάνω έβαλα μία φωτογραφία για μία ειδοποίηση πού έβγαλε η εφαρμογή τής ασφαλείας.τι είναι αυτό για την αυτόματη αναβάθμιση; τί εννοεί;να την ενεργοποίησω;
  • Διαφήμιση
  • Εγω προσωπικά δεν εχω αναβαθμίσει το twrp στα δύο αλλά κινητα μου θεωρώ ότι την δουλειά του την κάνει όπως είναι
   Όσον αφορά την φωτογραφία και εμένα μου το έβγαλε και το ενεργοποίησα