Διαφήμιση

κλείδωμα συσκευής xiaomi

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 17/09/2021) !!! <<

  Γίνεται η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.9.15 για 22 συσκευές (Ολοκληρώθηκε)

  Άρχισε και πάλι η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας!

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • κλείδωμα συσκευής xiaomi

   Έχω το εξής πρόβλημα:
   Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο κινητό μου, το οποίο το έχω πάνω από 5 χρόνια γιατί είχε αρχίσει να εμφανίζει κάποια θεματάκια.
   Τώρα όταν ενεργοποιώ τη συσκευή μου εμφανίζει μήνυμα ότι έχει κλειδωθεί. Για να την ξεκλειδώσω μου ζητάει κωδικό για το mi λογαριασμό, ο οποίος είναι συνδεδεμένος με τον αριθμό του τηλεφώνου μου. Τον κωδικό αδυνατώ να τον θυμηθώ μετά από τόσα χρόνια.. προσπάθησα να τον ανακτήσω (από το id.mi.com) ωστόσο για να κάνω το reset μου ζητάει ένα νέο κωδικό που μου αποστέλλεται στον τηλεφωνικό μου αριθμό.
   Το ερώτημα είναι ότι εφόσον μήνυμα δεν μπορώ να παραλάβω από τη στιγμή που η συσκευή είναι ανενεργή και δε μπορώ να βάλω pin για τη sim, πως θα το κάνω το reset στο Mi account??
   ?(
  • Ο/H annita έγραψε:

   Το ερώτημα είναι ότι εφόσον μήνυμα δεν μπορώ να παραλάβω από τη στιγμή που η συσκευή είναι ανενεργή και δε μπορώ να βάλω pin για τη sim, πως θα το κάνω το reset στο Mi account??
   Μπορείς να βάλεις την κάρτα SIM σε κάποιο άλλο Smartphone για να λάβεις τον κωδικό επιβεβαίωσης ? ;)
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !



   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Τη συσκευή μου δεν έχω καταφέρει να την ξεκλειδώσω ακόμη... προσπάθησα να δοκιμάσω την κάρτα sim σε άλλα smartphones και απλές συσκευές (φίλων συγγενών κλπ) αλλά λόγω μεγέθους δεν ταίριαζε πουθενά. Για τις απλές ήταν μικρή για, για τα νέα smartphones μεγάλη, αλλά και όπου τελοςπάντων χωρούσε δεν την αναγνώριζε καμία συσκευή. Πήγα σε μαγαζί επισκευών και δεν είχαν επίσης τηλέφωνο που να ταιριάζει η sim, επισκέφθηκα γερμανό και η κοπέλα που με εξυπηρετούσε έβαλε τη sim σε απλό κινητό (NOKIA) και δεν μπορούσε να το ενεργοποιήσει...
   Στο δια ταύτα έκανα αίτηση για νέα sim, σκεφτηκα ότι απλά μπορεί να τα είχε παίξει η sim. Tην παρέλαβα χθες στα χέρια μου και σήμερα προσπαθώ να κάνω τη διαδικασία αλλαγής του password για το Mi account χρησιμοποιώντας ένα απλό nokia 105 για την παραλαβή του sms...
   Είχα (έχω) μια ελπίδα ότι ίσως χρειάζεται smartphone για αυτή τη διαδικασία.. όμως διαβάζω ένα άλλο νήμα εδώ μέσα στο forum με κάποιους φίλους που είχαν πρόβλημα μετά την αλλαγή sim (ίδιο νούμερο) και το συσχετισμό με το mi account και έχω απελπιστεί.. ;(
   Δεν ξέρω καν τι να σας ρωτήσω... Υπάρχει ελπίδα ή πάω για αγορά νέας συσκευής;;;
  • Διαφήμιση
  • Τελικά η συσκευή ξεκλειδώθηκε!! :thumbup:
   Την ώρα που έγραφα το μήνυμα χθες το πρωί φυσικά και δούλευε η sim και τηρούσα όλες τις οδηγίες που δίνονται στο id.mi.com για την παραλαβή sms.
   Γράφω το ιστορικό σε περίπτωση που κάποια/ος αντιμετωπίσει αντίστοιχο πρόβλημα.

   Μετά από αρκετή ώρα, μερικές ανταλλαγές mail με την εξυπηρέτηση πελατών της xiaomi (service.global@xiaomi.com) και αφού είχα απελπιστεί και πίστευα ότι η οδύσσεια θα συνεχιζόταν και σήμερα -καθώς υπάρχει ελάχιστο όριο τρεις φορές το 24ωρο για την υποβολή παραλαβής sms και εγώ είχα κάνει ήδη μία- προσπάθησα ξανά και έλαβα στο nokia 105 ένα sms, το οποίο ερχόταν κωδικοποιημένο και για να διαβαστεί σωστά έπρεπε να περάσουν κάποια δεύτερα.

   Αφού διάβασα τον κωδικό τον έβαλα στη φόρμα του id.mi.com για να προχωρήσω στο επόμενο βήμα και μου εμφανίστηκε αυτό το μήνυμα : Token不合法(21317)... δηλαδή σε απόδοση του google μετάφραση: Το διακριτικό είναι παράνομο (21317)..
   Εκεί ένα εγκεφαλικό το έπαθα να σας πω την αλήθεια.. έγραψα ξανά στο customer service και αφού απάντηση δεν έπαιρνα σκέφτηκα να κάνω ακόμη μία, την τρίτη και φαρμακερή, προσπάθεια για παραλαβή sms. Στην τρίτη προσπάθεια ακολουθώντας ακριβώς την ίδια διαδικασία, προχώρησα στο επόμενο βήμα, άνοιξε η σελίδα του mi account, άλλαξα τον κωδικό της συσκευής, έβαλα στη συσκευή το νέο κωδικό και επιτέλους ξεκλειδώθηκε!

   Για την ιστορία, χθες αφού άνοιξα το κινητό μου, προσπάθησα ανεπιτυχώς από τον υπολογιστή στη σελίδα του mi account μου να συσχετίσω τη συσκευή μου και με mail, ώστε να μην έχω στο μέλλον τέτοιες περιπέτειες. ωστόσο και πάλι η διαδικασία απαιτούσε την παραλαβή κωδικού μέσω sms το οποίο δεν ελάμβανα. Φαντάζομαι ίσως σήμερα με ηρεμία να το τακτοποιήσω και αυτό.
  • Καλοδούλευτο και πάλι και μπράβο σου που τα κατάφερες :thumbsup:

   Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές οι servers της xiaomi δεν μας τα λένε καθόλου καλά :(