Διαφήμιση

Νεο Gaming κουτί υπολογιστών απο την Antec, με κωδικό μοντέλου GX500

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Νεο Gaming κουτί υπολογιστών απο την Antec, με κωδικό μοντέλου GX500

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/neo-gaming-kouti-ypologiston-apo-tin-antec-134423.html']
   Antec Logo
   Ενα ακόμα νέο κουτί ανακοινώθηκε αυτές τις μέρες, αυτή τη φορά από την εταιρία Antec, η οποία είναι ευρέως γνωστή στους λάτρεις του Hardware. To νέο προϊόν είναι ένα mid tower, εξοπλισμένο με δύο θύρες USB3.0 στο front panel του, διαστάσεων 205 x 476 x 458 mm (Π x Υ x Β) και στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει μητρικές έως και ΑΤΧ form factor. Τα κύρια υλικά κατασκευής είναι το πλαστικό και το ατσάλι, ενώ το εσωτερικό όπως και το εξωτερικό του, είναι χρώματος μαύρου.

   Στο εσωτερικό πέρα από την συμβατότητα έως και ATX form factor μητρικές που ήδη έχουμε αναφέρει, το κουτί μπορεί να φιλοξενήσει δύο συσκευές 5,25", τέσσερις δίσκους 3,5" ή 2,5", καθώς οι θέσεις έχουν συμβατότητα και με τα δύο είδη δίσκων, συν ένα ακόμα 2,5" ή 3,5" ακριβώς κάτω από τις θέσεις 5,25". Επίσης μπορούν να εγκατασταθούν ψύκτρες επεξεργαστών με μέγιστο ύψος τα 158 χιλιοστά και κάρτες γραφικών με μέγιστο επιτρεπτό μήκος τα 380 χιλιοστά στα επτά PCI slots τα οποία διαθέτει.

   Όσον αφορά το θέμα ροής αέρα, το κουτί έρχεται εξοπλισμένο με τρεις προεγκατεστημένους ανεμιστήρες 120mm και έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και έξι συνολικά, τους οποίους θα τους οδηγήσει ο δικάναλος ελεγκτής ανεμιστήρων, δύο ταχυτήτων. Φυσικά η κατασκευάστρια δε θα μπορούσε να ξεχάσει και τους "νερουλάδες" οι οποίοι όλο και αυξάνονται τελευταία και τους δίνει την δυνατότητα εγκατάστασης ενός διπλού ψυγείου στην οροφή, έως και 2x140mm.

   Κλείνοντας το προϊόν έχει προτεινόμενη τιμή τα 59 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και συνοδεύεται από τρία χρόνια εγγύηση.
   Δελτίο Τύπου Antec
   [/feedquote]