Διαφήμιση

Η Spire ανακοίνωσε ένα νέο εργονομικό ποντίκι με την ονομασία Archer II

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Spire ανακοίνωσε ένα νέο εργονομικό ποντίκι με την ονομασία Archer II

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-spire-anakoinwse-ena-neo-ergonomiko-pontiki-134417.html']
   Spire Logo
   Πριν μερικές μέρες σας είχαμε παρουσιάσει ένα εργονομικό ποντίκι από την εταιρία Spire, το Archer I. Λίγες μέρες μετά, η εταιρία ανακοίνωσε ένα ακόμα προϊόν, με κύριο στόχο και πάλι την εργονομία και τη προστασία των ατόμων που πάσχουν από τενοντίτιδα, που δεν είναι και λίγοι, μιας και ένας στους έξι εργαζομένους -που κάνουν χρήση υπολογιστή για πολλές ώρες- έχουν συχνά προβλήματα.

   Το νέο Spire Archer II έχει τέτοιο σχήμα ώστε, το χέρι να είναι υπό γωνία επάνω στο ποντίκι, διατηρώντας έτσι μια πιο φυσιολογική στάση, σε αντίθεση με τα περισσότερα ποντίκια της αγοράς, όπου το χέρι μας είναι σχεδόν οριζόντια τοποθετημένο επάνω στο περιφερειακό.

   Το ποντίκι διαθέτει 5D οπτικό αισθητήρα, έχει διαστάσεις 12.0 x 7.1 x 6.5 (cm), βάρος 102gr, συνοδεύεται με δύο χρόνια εγγύηση από την κατασκευάστρια και φέρει 1.5 μέτρο USB καλώδιο για τη σύνδεσή του με τον υπολογιστή και μάλιστα αναγνωρίζεται αμέσως, χωρίς τη χρήση κάποιου software.

   Η προτεινόμενη τιμή από την κατασκευάστρια έχει οριστεί στα 29,95 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και το προϊόν αναμένεται στην αγορά προς το τέλος του μήνα που διανύουμε.
   Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του προϊόντος, όπως και τον πίνακα με τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του.


   Δελτίο Τύπου Spire
   [/feedquote]