Διαφήμιση

Η MSI καινοτομεί στον τομέα υπερχρονισμού επεξεργαστών

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η MSI καινοτομεί στον τομέα υπερχρονισμού επεξεργαστών

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-msi-kainotomei-ston-tomea-yperxronismou-epeksergaston-134393.html']
   Η MSI ρίχνει το γάντι σε όσους ασχολούνται με τον υπερχρονισμό, προσθέτοντας στην μητρική της Z97 XPower AC - που αναμένεται να κυκλοφορήσει - ένα πρόσθετο εξάρτημα στον εξοπλισμό της μητρικής, το οποίο το ονομάζει "Delid Die Guard". Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από ένα προστατευτικό των πυρήνων του επεξεργαστή του οποίου το προστατευτικό καπάκι (Integrated Heat Spreader - IHS) έχει αφαιρεθεί. Αυτό ανακοινώθηκε από την σελίδα στο facebook της MSI Ευρώπης στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών της εταιρίας για την αναφερόμενη μητρική.


   Βέβαια, αυτό αυτόματα ακυρώνει κάθε εγγύηση κατασκευαστή που έχει ο επεξεργαστής αλλά αυτή η πρακτική είναι δημοφιλής σε όσους ασχολούνται με τον υπερχρονισμό, μιας και με την αφαίρεση του IHS, μπορεί να επιτευχθεί καλύτερη ψύξη των πυρήνων αυτού με αποτέλεσμα να είναι δυνατή η απροβλημάτιστη λειτουργία του σε υψηλότερη από την κανονική συχνότητα.

   [/feedquote]