Διαφήμιση

Η Corsair ανακοινώνει ένα νέο κουτί για τη σειρά Obsidian, το 450D

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Corsair ανακοινώνει ένα νέο κουτί για τη σειρά Obsidian, το 450D

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-corsair-anakoinonei-ena-neo-kouti-gia-134315.html']
   Corsair Logo
   H Corsair προέβη σε μία ακόμα ανακοίνωση ενός νέου κουτιού το τελευταίο διάστημα. Αυτή τη φορά προσθέτει ένα κουτί στη σειρά Obsidian το 450D και δείχνει να μην έχει σταματημό αυτός ο μαραθώνιος νέων προϊόντων από τη μεριά της.

   Το 450D είναι ένα mid-tower στο οποίο η κατασκευάστρια δείχνει να δίνει μεγάλη βάση στο θέμα της ροής αέρα, καθώς ενώ όλα τα κουτιά της σειράς -μέχρι στιγμής- είχαν εισαγωγή από το πλάι της πρόσοψης, το 450D διαθέτει διάτρητη πρόσοψη επιτρέποντας στους δύο ανεμιστήρες εισαγωγής 140mm AF140L, να προσφέρουν πιο άμεση ψύξη σε επεξεργαστή και κάρτα ή κάρτες γραφικών. Επίσης, στο πίσω μέρος έχει εξοπλιστεί με έναν ακόμα ανεμιστήρα εξαγωγής αέρα 120mm AF120L προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης για το μέσο χρήστη.
   Με διαστάσεις μόλις 494 x 210 x 497mm, βάρος 7 kg και ταυτόχρονα δίνοντας την δυνατότητα έως για τριπλό ψυγείο στην οροφή (360mm) αλλά και διπλό στο κάτω μέρος, όπως και στην πρόσοψη, η κατασκευάστρια δείχνει να έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο τον εσωτερικό χώρο του κουτιού.

   Επίσης, το προϊόν είναι εξοπλισμένο με δύο θύρες USB3.0 στο μπροστινό μέρος, 7 PCI slots, 3 tool free θέσεις για 3.5" δίσκους ή 2.5", δύο θέσεις 5,25", plexi πλαϊνό και μαγνητικό φίλτρο στο κάτω μέρος.


   Η διαθεσιμότητά του σύμφωνα με την εταιρία αναμένεται τον τρέχων μήνα, η προτεινόμενη τιμή του είναι τα 119,99$ και συνοδεύεται από διετή εγγύηση.
   Δελτίο τύπου Corsair
   [/feedquote]