Διαφήμιση

Η Logitech ανακοκοίνωσε το νέο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο Κ830

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Logitech ανακοκοίνωσε το νέο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο Κ830

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-logitech-anakokoinwse-to-neo-fwtizomeno-pliktrologio-134309.html']
   Logitech Logo
   Η Logitech ανακοίνωσε σήμερα ένα νέο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με την ονομασία Κ830. Το νέο προϊόν είναι επαναφορτιζόμενο, διαθέτει οπίσθιο φωτισμό, touchpad και έχει ασύρματη σύνδεση.

   Το Κ830 μπορεί να αυξομειώνει αυτόματα την ένταση του οπίσθιου φωτισμού του, προσαρμόζοντάς την ανάλογα με τον φωτισμό του δωματίου στο οποίο βρίσκεστε, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να γράφετε με άνεση ανεξάρτητα αν βρίσκεστε σε σκοτεινό ή σε φωτεινό δωμάτιο. Επίσης θα παραμείνει αναμμένος ο φωτισμός του για όση ώρα πληκτρολογείτε, ενώ μόλις σταματήσετε αυτός θα σβήσει.

   Ο σχεδιασμός του πληκτρολογίου είναι λεπτός, απλός και κομψός, για να ταιριάζει σε κάθε σαλόνι και το μικρό του βάρος σε συνδυασμό με τα 10 μέτρα ασύρματης εμβέλειας, εγγυώνται ότι θα σας συντροφεύσει στην άνεση του καναπέ σας, δίνοντάς σας ταυτόχρονα την δυνατότητα, να ελέγχετε τον υπολογιστή ή το media player σας.

   Το Logitech K830 αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη μέσα στον Απρίλιο και η προτεινόμενη τιμή από την κατασκευάστρια είναι τα 99.00$.

   Δελτίο Τύπου Logitech
   [/feedquote]