Διαφήμιση

Η Corsair ξεκινά τη διάθεση των νέων Black Aluminum Vengeance K70 Mech Keyboards

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 21/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.19 ROM για 17 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενημέρωση : Λόγω των διακοπών στην Κίνα για τον εορτασμό του νέου έτους, οι επόμενες ROM θα βγουν στις 10/11 Φεβρουαρίου

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Η Corsair ξεκινά τη διάθεση των νέων Black Aluminum Vengeance K70 Mech Keyboards

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/i-corsair-ksekina-ti-diathesi-twn-newn-134278.html']
   Corsair Logo
   Μετά από ένα sold out, η γνωστή σε όλους μας Corsair ανακοίνωσε ότι ξεκινά από σήμερα τη διάθεση στην αγορά των νέων Black Aluminum Vengeance K70 Mechanical Gaming Keyboards, τα οποία θα εξοπλίζονται με τριών ειδών διακόπτες της εταιρίας Cherry, MX Red, MX Blue και MX Brown.

   Τα νέα αυτά πληκτρολόγια διαθέτουν μαύρο ανοδιωμένο αλουμινένιο σασί, 100% anti-ghosted matrix, full n-key rollover και 1000Hz reporting rate, για μέγιστες επιδόσεις. Επίσης, είναι εξοπλισμένα με wrist rest, το οποίο μάλιστα διαθέτει αποσπώμενο soft-touch pad, χαρίζοντας στον χρήστη επιπλέον άνεση σε συνθήκες πολύωρου γραψίματος, αλλά και μαραθώνιους gaming.

   Συν τοις άλλης υπάρχουν multimedia πλήκτρα τα οποία δίνουν γρήγορη πρόσβαση σε volume, skip, play, stop, και pause και USB θύρες, ώστε να μπορεί να συνδεθεί το Vengeance gaming headset ή mouse το οποίο μπορεί να διαθέτετε.

   Λίγο πριν το τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι τα νέα πληκτρολόγια θα είναι εξοπλισμένα με κόκκινο οπίσθιο φωτισμό τεσσάρων επιπέδων και δυνατότητα επιλογής φωτισμού ανά πλήκτρο, δίνοντας την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέξει ποια πλήκτρα θα είναι αναμμένα και ποια όχι. Επιπρόσθετα μέσα στη συσκευασία, ο χρήστης θα βρει textured keycaps για τα πλήκτρα WASD και 1-6, για να μπορεί να δώσει ένα άλλο τόνο στην εμφάνιση του πληκτρολογίου του.

   Οι νέες εκδόσεις του γνωστού σε όλους μας Vengeance K70, το οποίο σας έχουμε ήδη παρουσιάσει, θα είναι διαθέσιμες μέσα στον Απρίλιο, με προτεινόμενη τιμή από την εταιρία τα $129.99, ενώ θα συνοδεύονται και από 2 χρόνια εγγύηση.


   Δελτίο Τύπου Corsair
   [/feedquote]