Διαφήμιση

Γενική συζήτηση για το Poco F3

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 11/06/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.6.9 για 19 συσκευές (γίνεται σταδιακά η διανομή των υπόλοιπων ROM)

  Αναστέλλεται η διανομή όλων των FastBoot ROM της κοινότητας, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα με το super.img

  Για τους κατόχους του Mi 10 μπορείτε να κατεβάσετε το νέο TWRP Recovery που δουλεύει σωστά

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Γενική συζήτηση για το Poco F3

   New

   Προχθές το απόγευμα παρέλαβα ένα Poco F3 5G 6/128 σε night black, και περιμένοντας τις... 168 ώρες (!!! :D ) για ξεκλείδωμα, είπα να ανοίξω ένα γενικό νήμα να συζητάμε περί ου ο λόγος.

   Φαντάζομαι ότι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν δει κάμποσα βιντεάκια, θα έχουν διαβάσει τεστ κ.λπ., αλλά ας πω κι εγώ δυο κουβέντες:

   Λόγω τρεχάλας ίσα που πρόλαβα να το σετάρω πρόχειρα και να δω δυο - τρια πραματάκια που είναι ελαφρώς διαφορετικά από τα "κανονικά" xiaomi. Δείχνει πολύ "κλασσάτο", ενώ η διάφανη θήκη που περιέχεται στην συσκευασία δεν του κόβει πολύ από την γοητεία του. Παρότι "παντόφλα" όπως όλα τα σύγχρονα κινητά, μου έκατσε αρκετά καλά στο χέρι, αφού έχει το ίδιο φάρδος με το mi note 3 που είχα, ενώ είναι λίγο μακρύτερο, βαρύτερο και σχεδόν το ίδιο παχύ. Είχε και μια μεμβράνη, αλλά την έβγαλα και έβαλα ένα εύκαμπτο ματ τζάμι με πολύ καλή αφή, ενώ κόβει και τις αντανακλάσεις. Είχα παραγγείλει και μια θήκη, ίδια με αυτήν που φόραγα στο Jason, επίσης με ωραία αίσθηση, καλή προστασία και κυρίως πιο λεπτή από την μαμίσια - η οποία όμως προστατεύει καλύτερα, ειδικά την θύρα usb.

   Προς το παρόν δεν έχω διαπιστώσει το πρόβλημα που λένε ότι έχουν κάποιοι με το proximity sensor (ανάβει η οθόνη ενώ μιλάνε ή στην τσέπη). Ίσως να είναι θέμα της miui 12.5 - το δικό μου είναι ακόμα στην 12.05 global. Ένα θέμα που μου έκανε, ήταν ότι τελειώνοντας μια κλήση, η οθόνη ήταν κλειδωμένη και χρειάστηκε πρώτα πάτημα του κουμπιού power και μετά απλή αφή για να ανοίξει η οθόνη και να τελειώσω την κλήση. Ίσως είναι θέμα συνήθειας, αλλά θα περίμενα να μην κλειδώνει την ώρα που μιλάς. Από ταχύτητα δείχνει καλό, αλλά θα σας πω τελικές εντυπώσεις όταν φορέσω ελληνική xtrv σε καμιά βδομάδα. Η φόρτιση γίνεται... live, αφού βλέπεις το ποσοστό να ανεβαίνει μπροστά στα μάτια σου, σε 45-50' περίπου πάει από το 20% στο 100%, αλλά άδειασε εξίσου γρήγορα... Έβαλα ένα app κατάσκοπο, να δει γιατί - πιθανότατα πρέπει να κλείσουν διάφορα bloatware που βάζουν οι κινέζοι και στις global εκδόσεις.

   Το κινητό με την 2η φόρτιση χθες βράδυ, έβγαλε κάμποσες ακόμα εισαγωγικές ρυθμίσεις/εγκαταστάσεις, και σήμερα λίγη ομιλία, λίγο σερφάρισμα με data και wifi, χρήση gps για μια ώρα περίπου, και κανένα τέταρτο παιχνίδι online, μέχρι να ξαναπέσει στο 20%. Το accubattery pro λέει για 7+ ώρες sot - μακάρι, αλλά τρέφω επιφυλλάξεις - θα επανέλθω στο θέμα μετά από 3-4 κύκλους φόρτισης.

   Ο ήχος στην κλήση σε άλλο επίπεδο, λογικό βέβαια αφού ένα από τα θέματα που έχει το mi note 3 είναι η χαμηλή ένταση. Το gps με πήγε μια χαρά, το game turbo και η "μακρύτερη" οθόνη βοηθάνε στο παιχνίδι και γενικά έχεις μια "σβέλτη" αίσθηση. Το app drawer στην αρχή με ξένισε, αλλά μπορεί και να το συνηθίσω και να μου αρέσει τελικά με όλο αυτό τον συρφετό εφαρμογών που κουβαλάω. Εντυπωσιακή η always on amoled οθόνη, αν και τώρα την έκλεισα για να δω αν θα έχω κάποιο όφελος στην διάρκεια της μπαταρίας (χλωμό). Δεν έχω προλάβει καν να δω τι παίζει με το 5G και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, αλλά μου άρεσε το γεγονός ότι το android έχει ωριμάσει, οπότε σε μια ώρα το πολύ, έχεις βάλει την sim, έχεις συγχρονίσει με το προηγούμενο κινητό σου, και δουλεύουν σχεδόν τα πάντα κανονικά. Κάποια login, μερικοί έλεγχοι ασφαλείας θες και είσαι κομπλέ.

   Περισσότερα σε επόμενα επεισόδια, και ελπίζω να τα λέμε συχνά αφού απ' ότι είδα σε telegram και λοιπά social media, η συσκευή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής...
   "στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
  • New

   Μεγιές και να χαρείς την συσκευή σου.. :thumbsup:
   Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !   ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
   Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • New

   Σήμερα πρόλαβα να δω τι παίζει με το 5G, πάει πιο γρήγορα από την 50άρα του σπιτιού μου:
   Images
   • unnamed.jpg

    143,78 kB, 1.080×2.400, viewed 5 times
   "στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
  • Διαφήμιση
  • New

   Δεν έχεις να ενεργοποιήσεις κάτι.
   Βάζεις κάρτα μέσα, έχεις ενεργή παροχή υπηρεσίας 5g, πολλοί πάροχοι χρεώνουν έξτρα, βρίσκεις δίκτυο και συνδέεσαι...

   Οι συχνότητες της Ελλάδας σήμερα στο 5g καλύπτονται από τη συσκευή...
  • New

   Αν η sim που έχεις είναι παλιά, μάλλον θα χρειαστείς καινούρια. Συνήθως έχει μια μικρή χρέωση της τάξης των 5€...
   "στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"