Ο/H dfoust έγραψε:
Εννοείται ότι αν είναι ξεκλειδωτο δεν το αγοράζεις, θα το πάρεις κλειδωμένο και θα ξεκλειδώσεις με δικό σου λογαριασμό. Αν πάει κάτι στραβά και δεν το έχεις ξεκλειδώσει με δικό σου λογαριασμό θα κλαίς.
poco x3 pro πρώτες εντυπωσεις
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H dfoust έγραψε:
Εννοείται ότι αν είναι ξεκλειδωτο δεν το αγοράζεις, θα το πάρεις κλειδωμένο και θα ξεκλειδώσεις με δικό σου λογαριασμό. Αν πάει κάτι στραβά και δεν το έχεις ξεκλειδώσει με δικό σου λογαριασμό θα κλαίς.
-
Ο/H kos25k έγραψε:
Για την εγγύηση λες;Επίσης τι αναμονή έχει πλέον το ξεκλειδωμα;
Απλά αν είναι συνδεδεμένο σε λογαριασμό άλλου δε θα έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο, αν κλειδώσει για κάποιο λόγο...
Μια βδομάδα περιμένεις... -
Ο/H amavroudis έγραψε:
Ο/H kos25k έγραψε:
Για την εγγύηση λες;Επίσης τι αναμονή έχει πλέον το ξεκλειδωμα;
Απλά αν είναι συνδεδεμένο σε λογαριασμό άλλου δε θα έχεις πρόσβαση στο τηλέφωνο, αν κλειδώσει για κάποιο λόγο...
Μια βδομάδα περιμένεις... -
Πρέπει να αφαιρεθεί και η συσκευή από το λογαριασμό του και να κλειδωθεί, ξεκλειδωθεί με το δικό σου λογαριασμό.
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
Πρέπει να αφαιρεθεί και η συσκευή από το λογαριασμό του και να κλειδωθεί, ξεκλειδωθεί με το δικό σου λογαριασμό. -
Ναι... Είναι νέος λογαριασμός...
-
Καλησπέρα παιδιά, κάνα update θα πάρουμε; Έχει κολλήσει στην 13.0.3.0....
Poco X3 Pro 6/128Xiaomi POCO X5 5G 8/256GB -
@topmar
Γιατί δεν κατεβάζεις την πιο πρόσφατη?
>> xiaomi-miui-hellas-XTRV-POCOX3Pro_V13.0.8.0.SJUMIXM_v13-12.zip -
Είμαι παραδοσιακός τύπος, περιμένω την ΟΤΑ ΟΕΜ...
Poco X3 Pro 6/128Xiaomi POCO X5 5G 8/256GB -
Ο/H topmar έγραψε:
Είμαι παραδοσιακός τύπος, περιμένω την ΟΤΑ ΟΕΜ...
Εάν εννοείς την Original, τότε θα περιμένεις λιγάκι παραπάνω καθώς αυτή την στιγμή μόνο σε Pilot είναι διαθέσιμη....
Global >> miui_VAYUGlobal_V13.0.8.0.SJUMIXM_d1f5478f78_12.0.zip
EEA/EU >> miui_VAYUEEAGlobal_V13.0.4.0.SJUEUXM_e9e009e00f_12.0.zip -
Ναι, την original έχω... Αυτή...Είναι EU...
Οπότε, αναμονή για ΟΤΑ;
Poco X3 Pro 6/128Xiaomi POCO X5 5G 8/256GB
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0