Διαφήμιση

[Δελτίο Τύπου] Η Cooler Master παρουσιάζει το Quick Fire Rapid i

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 14/01/2022) !!! <<

  Έγινε η διανομή για της νέας MIUI 13 XTRV-22.1.13 ROM για 13 συσκευές (Σε Εξέλιξη).
  Θα δώσουμε και νέες ROM μόλις έχουμε Source από το Xiaomi.eu

  Ενδεχομένως να υπάρχουν BUGs τα οποία θα διορθωθούν σταδιακά στις επόμενες εκδόσεις.

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • [Δελτίο Τύπου] Η Cooler Master παρουσιάζει το Quick Fire Rapid i

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/deltio-typou-i-cooler-master-parousiazei-to-134110.html']
   Η Cooler Master Europe, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Quick Fire Rapid i, ενός μηχανικού πληκτρολογίου πλήρους χαρακτηριστικών το οποίο φέρει και πλήρη οπίσθιο φωτισμό με μοναδικά εφέ.
   Το Quick Fire Rapid i, έχει πέντε διαφορετικά εφέ φωτισμού ενώ η τεχνολογία που χρησιμοποιείται, ονομάζεται ActivLite. Το ActivLite είναι στην ουσία η δυνατότητα του πληκτρολογίου να μπορεί να χειρίζεται κάθε ένα LED ξεχωριστά. Συνολικά με το ActivLite μπορούμε να έχουμε 5 διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού με πέντε διαφορετικά επίπεδα έντασης
   Το Quick Fire Rapid i υποστηρίζεται από έναν 32μπιτο επεξεργαστή ARM, με τη βοήθεια του οποίου εκτός από την υποστήριξη της τεχνολογίας ActivLite, είναι δυνατή η αποθήκευση πέντε LED προφίλ εφαρμογών και παιχνιδιών έτσι ώστε αν αλλάξετε υπολογιστή να έχετε τις ρυθμίσεις μαζί σας.
   Κρατώντας μια λεία και καθαρή αισθητική το Quick Fire Rapid i περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο με μη γυαλιστερό ματ φινίρισμα μαλακής υφής και μηχανικούς διακόπτες Cherry MX. Στα χαρακτηριστικά του Quick Fire Rapid i, περιλαμβάνεται το αφαιρούμενο usb καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή, καθώς επίσης και το εξαιρετικά λεπτό tenkeyless σασί του (TKL) το κάνει ιδανικό για μια απροβλημάτιστη μεταφορά.

   [/feedquote]