Διαφήμιση
Διαφήμιση

[Δελτίο Τύπου] Η Cooler Master παρουσιάζει το Quick Fire Rapid i

  >> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ <<

  Έγινε η διανομή της νέας XTRV-9.6.13 ROM για 34 συσκευές. Η ROM για το RedMi Note 6 PRO θα παραδοθεί όταν έχουμε Source ROM.

  Τα VIP μέλη μας έχουν λάβει και το mail μα τις ROM.

  Για τα απλά μέλη μας η αναβάθμιση μέσω OTA θα γίνει διαθέσιμη μετά από 12-24 ώρες αργότερα....

  >> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
  *** Xiaomi Miui Hellas Team ***

  • [Δελτίο Τύπου] Η Cooler Master παρουσιάζει το Quick Fire Rapid i

   [feedquote='TheLab.gr','http://www.thelab.gr/eidiseis/deltio-typou-i-cooler-master-parousiazei-to-134110.html']
   Η Cooler Master Europe, ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Quick Fire Rapid i, ενός μηχανικού πληκτρολογίου πλήρους χαρακτηριστικών το οποίο φέρει και πλήρη οπίσθιο φωτισμό με μοναδικά εφέ.
   Το Quick Fire Rapid i, έχει πέντε διαφορετικά εφέ φωτισμού ενώ η τεχνολογία που χρησιμοποιείται, ονομάζεται ActivLite. Το ActivLite είναι στην ουσία η δυνατότητα του πληκτρολογίου να μπορεί να χειρίζεται κάθε ένα LED ξεχωριστά. Συνολικά με το ActivLite μπορούμε να έχουμε 5 διαφορετικές ρυθμίσεις φωτισμού με πέντε διαφορετικά επίπεδα έντασης
   Το Quick Fire Rapid i υποστηρίζεται από έναν 32μπιτο επεξεργαστή ARM, με τη βοήθεια του οποίου εκτός από την υποστήριξη της τεχνολογίας ActivLite, είναι δυνατή η αποθήκευση πέντε LED προφίλ εφαρμογών και παιχνιδιών έτσι ώστε αν αλλάξετε υπολογιστή να έχετε τις ρυθμίσεις μαζί σας.
   Κρατώντας μια λεία και καθαρή αισθητική το Quick Fire Rapid i περιλαμβάνει ένα πληκτρολόγιο με μη γυαλιστερό ματ φινίρισμα μαλακής υφής και μηχανικούς διακόπτες Cherry MX. Στα χαρακτηριστικά του Quick Fire Rapid i, περιλαμβάνεται το αφαιρούμενο usb καλώδιο σύνδεσης με τον υπολογιστή, καθώς επίσης και το εξαιρετικά λεπτό tenkeyless σασί του (TKL) το κάνει ιδανικό για μια απροβλημάτιστη μεταφορά.

   [/feedquote]
  • Διαφήμιση