Διαφήμιση

Επίσημο Xiaomi Mi 11 Ultra

  >> ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ VIP Μελών (Παρασκευή 03/12/2021) !!! <<

  Έγινε η διανομή των νέων MIUI 12.Χ ROM 21.11.30/12.1 για 18 συσκευές

  Τα Mi 10 & Mi 10 Pro έλαβαν Android 12 ROM (fastboot)

  Σταμάτησε η διανομή των Developer ROM για τις ακόλουθες συσκευές : Mi 9, Mi 9 SE, Mi 9T/Redmi K20, Mi 9T Pro/Redmi K20 Pro, Mi 9 Lite/Mi CC9, Mi 9 Pro 5G, Redmi Note 8, και θα πρέπει να μεταβείτε σε STABLE XTRV ROM εάν θέλετε να συνεχίσετε να λαμβάνετε Updates

  Σας Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !!!

  • Σε πρόσφατη συνάντηση (για Euro) αξιόλογων κινητών ξεχώριζαν:
   1) Xiaomi Fold για το μέγεθος.. (φαίνεται ότι μετρούσε στις γυναίκες...και δεν είναι σεξιστικό το σχόλιό μου!)
   2) Xiaomi Mi 11 Ultra + Apple για τις φωτό
   3) Sony Xperia 1 για την 4K HDR OLED οθόνη του!
   Όσο για τα υπόλοιπα κινητά, κουβέντα να γίνεται...
  • Οδηγός εγκατάστασης Android 12 στην συσκευή μας.


   Xiaomi is one company that is participating in the program, as you can install the Android 12 beta on the following devices:
   • Xiaomi Mi 11
   • Xiaomi Mi 11 Ultra
   • Xiaomi Mi 11i
   • Xiaomi Mi 11X Pro
   So if you’re a proud owner of one of these devices and want to get your hands on the Android 12 beta, here’s what you’ll need to do. Before getting started, you’ll need to make sure that you download the right file based on the Xiaomi Mi 11 phone that you are trying to use.
   From there, you’ll need to opt into the Android 12 beta program using Fastboot on your Xiaomi device. Xiaomi’s Mi Community landing page has all of the links that you’ll need, but here are the basic steps:
   1. Download the MIUI ROM Flashing Tool
   2. Download the correct MIUI Fastboot File based on your device.
   3. Turn off your Xiaomi smartphone.
   4. Press the Volume Down and Power buttons at the same time to enter Fastboot mode.
   5. Plug your phone into a Windows computer.
   6. Double click on the downloaded ROM file.
   7. Open the folder of the decompressed ROM and copy its path on the computer.
   8. Run the MIUI ROM flashing tool (MiFlash.exe) on your computer.
   9. Click on the yellow button to refresh, then MiFlash should automatically recognize your phone.
   10. Press the red button to flash the ROM file to your phone.
   11. Wait until the progress bar inside of the MiFlash app has turned fully green. This means that your ROM has been successfully installed.
   12. Enjoy Android 12!
   Πηγή: How to install Android 12 beta on your Android phone – Phandroid
  • Είμαι σε αναμονή ενος mi 11 ultra (έκδοση 12gb/512gb) κινέζικη έκδοση με περασμένη XIAOMI.EU TWRP Firmware, παρόλο που στα χαρτιά φαίνεται να υποστηρίζονται όλες οι βασικές μπάντες κινητής τηλεφωνίας στην πράξη γνωρίζει κάποιος αν θα έχω θέμα με ασθενές σήμα ή χαμηλότερες ταχύτητες με τα δεδομένα σε σχέση με μια ευρωπαϊκή global έκδοση του mi 11 ultra? Ελπίζω να μην έκανα πατάτα που το πήρα.
  • Διαφήμιση
  • Ο/H stealth έγραψε:

   Είμαι σε αναμονή ενος mi 11 ultra (έκδοση 12gb/512gb) κινέζικη έκδοση με περασμένη XIAOMI.EU TWRP Firmware, παρόλο που στα χαρτιά φαίνεται να υποστηρίζονται όλες οι βασικές μπάντες κινητής τηλεφωνίας στην πράξη γνωρίζει κάποιος αν θα έχω θέμα με ασθενές σήμα ή χαμηλότερες ταχύτητες με τα δεδομένα σε σχέση με μια ευρωπαϊκή global έκδοση του mi 11 ultra? Ελπίζω να μην έκανα πατάτα που το πήρα.
   Κανένα απολύτως πρόβλημα...για την Ελλάδα. Εγγύηση. Μεγιά
  • Ευχαριστώ για τις απαντήσεις μένει να το παραλάβω και ελπίζω να μην φάω τελωνείο και ας έχω βάλει Global Priority που υποτίθεται δεν έχει τελωνείο
  • Καλησπέρα παιδιά, χαλβαδιάζω το Ultra και γω με τη σειρά μου και σκέφτομαι να το πάρω από Κίνα λογικά γτ Ευρώπη οι τιμές είναι κλάμα. Φτάνει η ώρα της σύνταξης για το Mi8. Αυτή τη στιγμή ξέρει κάποιος ποια είναι η καλύτερη τιμή στην Κίνα με μεθόδους τύπου priority για να μην ανησυχώ για τελωνείο? Είδα το Trading Shenzhen με κόστος αποστολής στα 16€ να γράφει "no extra costs" αλλά δεν έχω αγοράσει ξανά από εκεί. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  • Διαφήμιση
  • Σήμερα μόλις παρέλαβα το mi 11 ultra (έκδοση 12gb/512gb), το παρήγγειλα από trading shenzen στις 16/6 και έφτασε σήμερα 8/7 πήρε παραπάνω μέρες (10εως 14 λένε) γιατί έβαλα με έξτρα χρέωση(+25€) να με περάσουν την xiaomi.eu rom (υποστηρίζει Saftynet, OTA Updates και Widevine Level 1) αλλιώς θα ερχόταν σε δώδεκα μέρες περίπου.
   Με κόστισε 968€ τελική τιμή όπου μέσα σε αυτά ήταν οι εξτρά χρεώσεις για να με περάσουν την xiaomi.eu rom και της αποστολής με global priority για να μν φάω τελωνείο. Ήρθε από Κίνα μέσω Βουλγαρίας (συνηθίζεται τελευταία ακόμα και για μικρά δέματα) στο σπίτι μου με acs, το δέμα πάνω είχε Βουλγαρικη διεύθυνση του αποστολέα, εξου και δεν πλήρωσα καθόλου τελωνείο αν και είπαν ότι από 1 Ιουλίου θα πληρώνουμε ακόμα και τη διαφορά στο ΦΠΑ πχ Ελληνικό 24% με Βουλγαρικο 10% θα έπρεπε να πληρώσω 14% ΦΠΑ εντούτοις δεν πλήρωσα ούτε σεντ.
   Με το που το πήρα έψαξα για update φορούσε 12.5.7 και βρήκε 12.5.10 (3,7giga update), μόλις το κατεβάσει και πατήσεις πάνω στο αρχείο σε πάει κατευθείαν στο TWRP και το κάνεις από εκεί εγκατάσταση διαδικασία σχετικά πολύ εύκολη θα έλεγα. Εντυπώσεις ως τώρα θα έλεγα θετικότατες δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα αν και είναι ΠΟΛΎ νωρίς ακόμα για συμπεράσματα, έχεις πλήρως ελληνικό μενού ΠΟΥΘΕΝΆ κινέζικες εφαρμογές κλπ, εφαρμογές σε τράπεζα Εθνική και Eurobank που έχω δουλεύουν κανονικά, οι φώτο με ένα καλό επίπεδο φωτισμού αν υπάρχει είναι πραγματικά εξαιρετικές ειδικά η ανάλυση τους σε κοντινές φώτο (έως δύο μέτρα περίπου) πλησιάζει επίπεδα DSLR χωρίς να υπερβάλω, μειονέκτημα σε κάποιες περιπτώσεις ο χρωματισμός των φωτογραφιών μπορεί να ναι αρκετά διαφορετικός από την πραγματικότητα ΑΛΛΑ πειραματιστικα με ρυθμίσεις στο pro mode και ειδα τεράστια διαφορά στα χρώματα (όταν είχα θέμα το έκανα), αυτά τα ολίγα για την ώρα ας γράψουν και άλλοι εντυπώσεις που το έχουν πιο πολύ καιρό.

   Υ. Γ. 5G εδώ Καλαμαριά που μένω δυστυχώς δεν έπιασα ακόμα, με 4g στο σπίτι έπιασα 72,3 download και 13,2 upload σε speedtest και cosmote καρτοκινητό.
   Υ. Γ. 2 Τώρα που γράφω όπως το πήρα εγώ έχει 928€ από 968€ πιστεύω σύντομα θα πέσει κι άλλο.
  • Αν το τηλέφωνό σας είναι άσπρο ή του έχετε φορέσει άσπρη θήκη βάλτε το θέμα που τα σπάει....σε εμφάνιση!

   [Mi Designer Team] MINIMAL STYLE THEME for MIUI by AlexWOLF DOG - Themes - Mi Community - Xiaomi

   και αντί για το περιβόητο Black is Black, ο κανόνας θα μετατραπεί σε White and Fifty Shades of Grey!
  • Αναβάθμιση στην Android 12 Beta 3
   Η Beta 3 είναι πλέον διαθέσιμη στην συσκευή μου με τις πιο πρόσφατες δυνατότητες και αλλαγές που μπορεί κανείς να δοκιμάσει μαζί με τα τελικά API Android 12.

   Το απολαυστικό ταξίδι εμπειρίας συνεχίζεται....


  • Διαφήμιση
  • Ρε Xiaomάρα τι τους έκανες... και βάζουν όλοι οθονίτσες στο πίσω μέρος των κινητών?
   Να εδώ ένα ωραίο παράδειγμα....


   και εδώ ένα άλλο.....